Service område

Varmepumpe Amager

Spar op til 70% på din varmeregning ved at købe din Panasonic varmepumpe hos Gram Energi!

Køb din varmepumpe Amager hos Gram Energi, og vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dine behov. Vi er en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed, der er eksperter i varmepumper. Vores filosofi er at have faste, lave priser, og ingen ekstra, uforudsete omkostninger.

Hos Gram Energi er vi Panasonic Pro Partners. Det sikrer dig den bedste service af høj kvalitet, samt hele 5 års totalgaranti på din varmepumpe. Varmepumperne fra Panasonic er udviklet specielt med tanke på det kolde klima vi har i Norden. Det betyder, at selv ved temperaturer på ned til minus 35 grader vil varmepumpen stadig producere varme og fungere upåklageligt .

En Panasonic varmepumpe Amager er udstyret med det nyeste inden for nanoteknologi. Varmepumpen benytter et “Nano-G luftrensesystem,” som registrerer bakterier, mug, støv og virus i luften, og sørger for at neutralisere dem. På den måde får du et bedre indeklima med renere luft.

En Panasonic varmepumpe er både miljøbevidst og pengebesparende. Varmepumperne har et såkaldt autocomfort system, der kan registrere indeklimaet, og bedømme hvorvidt der befinder sig mennesker i et rum eller ej. Hvis ikke der er nogen i rummet, skifter den automatisk til energibesparende tilstand, hvilket både er godt for miljøet og din elregning. Vi er eksperter i luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper.

Hvis du kontakter os i dag vil vi vende tilbage inden for 24 timer med et tilbud, der er gratis og uforpligtende, på din nye varmepumpe Amager. Vi tilbyder også at komme gratis ud og gennemgå din varmeløsning sammen med dig, så du er sikker på at tage det rigtige valg.