Service område

Varmepumpe Ballerup

Hvorfor vælge en varmepumpe hos Gram energi?

Panasonic varmepumpe Ballerup er af højeste kvalitet og skabt specielt til de nordiske temperaturer. Det betyder at varmepumperne ikke giver op med at varme dit hjem op før temperaturerne udenfor nærmer sig -35 gr. Derudover er Panasonic varmepumpe Ballerup

udstyret med et luftrensesystem kaldt Nano-G. Systemet bruger en nanoteknologi til at neutralisere bakterier, støv, vira og mug i luften, og er derfor med til at give det bedst mulige indeklima. Ydermere er Gram energis varmepumper udstyret med et autocomfort system, som kan registrere hvordan indeklimaet er, og dermed automatisk skifte til en energibesparende tilstand, når der ikke er nogle bevægelser i rummet. Denne tilstand er forårsaget af Panasonic Inverter+ system, der gør at du får en effektiv energibesparelse og dermed en overkommelig varmeregning. Slutvis har varmepumpe Ballerup også et ultra lavt støjniveau, hvilket gør det en dyd at være i hjemmet.

Spar op til 70% på varmeregningen!

Når du hos Gram energi køber en en varmepumpe Ballerup, har du mulighed for at få et tilskud af dit energiselskab. Årsagen til dette er, at en varmepumpe i højere grad er Co2 neutral end dit nuværende varmesystem. Derfor belønner energiselskaberne dig for at være miljøvenlig og skåne miljøet. Hvis varmepumpen købes hos Gram energi, sørger vi for at søge tilskuddet for dig, og fratrækker desuden beløbet fra din regning så du ikke på et senere tidspunkt skal krediteres.

Udover et energitilskud, får du også håndværkerfradrag når du køber din varmepumpe og spare dermed endnu flere penge.

Uforpligtende tilbud på varmepumpe

Ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud kan du her udfylde vores kontaktformular. Vi svarer på din forespørgsel indenfor 24 timer. Ydermere har du mulighed for at ringe til os på telefon 70 88 29 94 eller skrive til os på mail info@gramenergi.dk, hvis du skulle ligge inde med spørgsmål eller manglende informationer.