Service område

Varmepumpe Dragør

Køb en Panasonic varmepumpe hos Gram Energi og spar på din varmeregning!

Ved at købe en varmepumpe Dragør hos Gram Energi er du sikret en god, miljø- og kvalitetsbevidst service. Vi er nemlig Panasonic Pro Partners, hvilket sikrer dig en god service af høj kvalitet. Derudover får du også 5 års totalgaranti på din varmepumpe fra Panasonic.

Vores Panasonic varmepumper er udviklet med specielt det nordiske klima i tankerne. Det betyder, at pumperne vil fungere og producere varme selv ved temperaturen på ned til hele 35 graders frost.
Varmepumpen fungerer derudover også som både aircondition og klimaanlæg. Derudover har varmepumpen et meget lavt støjniveau, så du ikke behøver være nervøs for gener grundet høje lyde.

Køber du din varmepumpe Dragør hos os sørger vi for at processen bliver så nem som muligt. Vi leverer og monterer din nye Panasonic varmepumpe inden for 14 dage. Vi sørger også for at søge energitilskuddet for dig, sådan at det fratrækkes din regning fra starten, og du derfor slipper for at lægge penge ud. Energitilskuddet kan søges fordi at vores varmepumper er bedre end andre varmekilde, da de er mere miljøvenlige og CO2 neutrale.

Varmepumperne er ikke bare miljøvenlige og gode for din pengepung, de er også rigtig gode for dit indeklima. De er nemlig udstyret med såkaldt Nano-G luftrensesystem, der kan neutralisere mug, vira, støv og bakterier i luften, og derved producere en renere luft. Vi er eksperter i luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper

Så kontakt os i dag. Vi vender tilbage inden for 24 timer med et uforpligtende, gratis tilbud på din nye varmepumpe Dragør. Vi kører altid med faste, lave priser, så du ikke behøver bekymre dig om ekstra omkostninger.