Service område

Varmepumpe Dronningmølle

Køb din varmepumpe hos Gram Energi og få et bedre indeklima til en fast, lav pris!

Køber du din Panasonic varmepumpe hos Gram Energi leveres den til dig i Dronningmølle inden for 14 dage. Her vil vores certificerede montører sætte den op få dig, så du hurtigt kan få glæde af din nye varmepumpe Dronningmølle. Ved at købe en varmepumpe hos os kan du spare op til 70% på din varmeregning!

Gram Energi forhandler Panasonic varmepumper med den nyeste teknologi og smarte funktioner. Eksempelvis er  en varmepumpe udstyret med et system, som ved hjælp af nanoteknologi kan rense luften for mug, støv og lignende.

Derudover er varmepumpe Dronningmølle også specialudviklet til at modstå vores kolde klima her i Skandinavien. Den kan modstå kulde helt ned til -35 grader udenfor, og vil stadig fungere og producere varme, selv i frostgrader.

Vores Panasonic varmepumpe fungerer også som aircondition og klimaanlæg. Den smarte teknologi kan registrere aktiviteten i rummet, og vil skifte til energibesparende tilstand, hvis ikke du befinder dig i dette rum. Herved får du både en miljøbevidst og prisbevidst varmeløsning.

Ved at købe din nye varmepumpe Dronningmølle hos os kan du spare op til 40% på din varmepumpe og op til 70% på din varmeregning. Vi udfører et professionelt stykke arbejde og kører altid med faste, lave priser. Du skal ikke tænke på energitilskuddet, da vi søger dette for dig, så det kan fratrækkes regningen med det samme.

Er du fra Dronningmølle, og interesseret i at købe en Panasonic varmepumpe hos os, skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende og GRATIS tilbud i dag.