Service område

Varmepumpe Farum

Når du køber en varmepumpe, er du med til at skåne miljøet

Det skyldes, at en varmepumpe Farum er mere Co2 neutral end andre varmekilder. Det er noget som energiselskaberne vælger at belønne, og derfor har du mulighed for at søge tilskud, når du skifter til en varmepumpe.

Når du vælger at købe din varmepumpe hos Gram energi, så sørger vi for at søge tilskuddet for dig og trække beløbet fra din regning. På den måde behøver du ikke at lægge pengene ud, og du slipper for besværet med at skulle søge hos energiselskabet.

Læs mere om hvad du kan få af tilskud her:

Energitilskud luft / luft

Energitilskud luft til vand

 Tilbehør til varmepumpe Farum

Ud over salg af varmepumper, så tilbyder vi hos Gram energi, også salg af diverse tilbehør. Du kan blandt andet købe det smarte Panasonic SMS modul, hvor du har mulighed for at fjernstyre din varmepumpe eller dit airconditionanlæg med din smartphone, uanset hvor i verden du måtte befinde dig.

Du har også mulighed for at modtage alarmer ved for lav temperatur i din bolig eller ved et eventuelt strømsvigt. Det gør blandt andet, at du kan være sikker på at komme frem til en dejlig tempereret bolig, på en kold vinterdag eller varm sommerdag. Modulet bliver styret fra en APP, som kommer til både Android og Iphone.

Udover ovenstående, så har du også mulighed for at købe en flot varmepumpeskjuler til udedelen. Den kommer i ubehandlet træ og er lige klar til at blive malet. Vi har også salg af stativer, samt vægbeslag med vibrationsdæmpere, som er med til forhindre resonans.

Du kan læse meget mere om vores salg af tilbehør her.

Gennemgang af din nuværende varmeløsning

Hos Gram energi tilbyder vi helt gratis at komme ud og gennemgå din nuværende varmeløsning. Det gør at vi sammen, kan finde frem til den løsning som passer bedst til dig.

Vi tilbyder altid faste priser, så du kan være sikker på at der ikke kommer nogle ekstra omkostninger, når vi først er blevet enige om, hvilken varmeløsning du skal have.

Kontakt os i dag på telefon 70 88 30 96 eller på e-mail info@gramenergi.dk