Service område

Varmepumpe Fredensborg

Varmepumpe, aircondition og klimaanlæg i éet

Gram Energi er eksperter i Panasonic varmepumper i Fredensborg. Du kan spare op til 70% på varmeregningen ved at vælge varmepumper fra Gram Energi.

Du får energitilskud til din varmepumpe og det søger vi for dig og derefter modregner vi det på din faktura. Det gør det meget nemt for dig, som kunde at handle hos Gram Energi. Når du vælger en Panasonic Varmepumpe i Fredensborg, får du samtidig også aircondition og klimaanlæg med i pakken. Vores produkter giver dig et optimalt indeklima, da det renser luften for bakterier, støv, vira og mug. Dette sker ved et specielt udviklet luftrensesystem, der er baseret på nanoteknologi. Gram Energis varmepumper i Fredensborg er kvalitetsprodukter, miljøvenlige og støjsvage. De er specielt udviklet til Skandinaviens klima. Det betyder at hvis udetemperaturen falder til -35 grader kan den producere varme uden problemer. Kontakt os i dag og lad os tale mere om mulighederne i en varmepumpe enten baseret på luft til luft, eller luft til vand.

Vi kommer ud og gennemgår din varmeløsning for dig, så du får den rette varmepumpe i Fredensborg til dit behov. Inden for 14 dage bliver varmepumpen leveret og vores certificeret montører kommer ud og installerer den for dig.

Udover at være Panasonic Pro Partner, som er din garanti for at arbejdet er i orden, yder vi 5 års totalgaranti. Når du vælger en varmepumpe i Fredensborg kan du være sikker på at du ingen ekstra omkostninger får, da vi altid arbejder med faste priser.

Hos Gram Energi tænker vi meget på miljøet og er derfor medlem af Kølebranchens miljøordning (KMO). Endnu en grund til at vælge Gram Energi, som din leverandør af varmepumper i Fredensborg.