Service område

Varmepumpe Frederikssund

Salg, service og montering af varmepumper i Frederikssund

Gram Energi tilbyder en kvalitetssikret og miljøvenlig varmepumpe i Frederikssund. Når du vælger en Panasonic varmepumpe hjælper det dig med at spare op til 70% på varmeregningen. Varmepumper i Frederikssund er meget energivenlige og samtidig virker din varmepumpe, både som aircondition og klimaanlæg.

Vi har mange års erfaring med Panasonic varmepumpe i Frederikssund. Du får et bedre indeklima, da vores varmepumpe er udstyret med et luftrensesystem, som fjerner bakterier, skimmelsvamp og vira. En varmepumpe i Frederikssund er udviklet til det nordiske klima og laver varme når temperaturen udenfor er nede på -35 grader. Vælg en luft-til-luft varmepumpe, eller en luft-til-vand varmepumpe.

Gram Energi arbejder altid med faste priser, det betyder at du ikke får nogle ekstra omkostninger når du køber en varmepumpe hos os. Der er også garanti for at vi leverer et ordentlig stykke arbejde, da vi er Panasonic Pro Partner.

Du er altid sikret at det er en certificeret montør der kommer og installerer din varmepumpe i Frederikssund. Vi tilbyder også at gennemgå din varmeløsning GRATIS for herefter at finde den varmepumpe der passer bedst til dit behov. Ud fra dette udarbejder vi et uforpligtende tilbud. Inden for 14 dage er din varmepumpe i Frederikssund leveret og monteret, når du bestiller hos Gram Energi. Og oven i det får 5 års totalgaranti med i pakken.