Service område

Varmepumpe Frederiksværk

Der er op til 40 % at spare, når du vælger en varmepumpe i Frederiksværk fra Gram Energi

Varmepumper i Frederiksværk er af meget høj kvalitet og meget energivenlige. En Panasonic varmepumpe kan være med til at sikre dig at du kan spare op til 70% på din varmeregning.

Gram Energi søger om varmetilskuddet for dig, når du vælger en varmepumpe i Frederiksværk. Derefter trækker vi det fra din varmeregning. Det er let for dig som kunde hos os og det gør at du kan spare op til 40% på din varmeregning.

Når du vælger Panasonic varmepumper i Frederiksværk, vælger du også et bedre indeklima. Varmepumperne har et luftrensesystem, der fjerner unødige partikler i luften. Aircondition og klimaanlæg kan varmepumpen også fungere som. Den begynder at producere varme, når det er meget koldt udenfor. Den kan klare helt ned til -35 grader, det gør at varmepumper i Frederiksværk passer perfekt til vores klima i Skandinavien. Afhængigt af formålet kan du vælge mellem en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe.

Er du i tvivl om hvilken varmepumpe du skal vælge, kommer vores certificerede montører gerne hjem til dig og finder den varmeløsning der passer bedst til dit hjem. Herefter leverer og installerer vi din varmepumpe i Frederiksværk inden for 14 dage.

Gram Energi er Panasonic Pro Partner. Din er garanti som kunde på at det arbejde der bliver udført er af højeste kvalitet. Og når du vælger en varmepumpe i Frederiksværk kan vi også tilbyde 5 års totalgaranti. Gram Energi arbejder altid med faste priser, hvilket gør at du ikke får en ubehagelig overraskelse når du ser din regning.