Service område

Varmepumpe Gilleleje

Spar op til 70% på din varmeregning, ved at købe en varmepumpe fra Panasonic hos Gram Energi!

Hos Gram Energi er vi eksperter i varmepumper, aircondition og klimaanlæg. Kommer du fra Gilleleje og ønsker en varmepumpe, så kontakt os. Vi vil gratis gennemgå din nuværende varmeløsning og komme med et uforpligtende, gratis tilbud på en Panasonic varmepumpe Gilleleje.

Køber du en Panasonic varmepumpe hos Gram Energi tilbyder vi 5 års totalgaranti fra købsdagen. Vi tilbyder altid faste, lave priser, og sørger også for at søge energitilskuddet for dig. På den måde kan vi trække tilskuddet fra regningen med det samme, så det er ordnet for dig, uden for meget besvær.

Varmepumperne fungerer både som aircondition og klimaanlæg. Alle vores Panasonic varmepumper er lavet specielt med tanke på det skandinaviske klima. Derfor vil de stadig producere varme og fungere upåklageligt i ned til -35 grader udenfor. En Panasonic varmepumpe er derudover udstyret med et intelligent system, der registrerer omgivelserne, og kan skifte til energisparende tilstand, hvis ikke der opholder sig nogle i rummet.

Køber du en Panasonic varmepumpe Gilleleje er du sikker på god kvalitet og forbedret indeklima. Varmepumperne er udstyret med et indbygget system, der via nanoteknologi renser luften for bakterier og støv samt diverse vira. På den måde er du sikret en forbedring i dit indeklima og renere luft.

Vores certificerede montører kommer ud til dig i Gilleleje inden for 14 dage. Vi leverer og monterer for dig, så du nemt og hurtigt kan nyde din nye varmepumpe. Vi leverer altid et stykke arbejde af høj kvalitet. Kontakt os gerne med spørgsmål eller forespørgsel på et uforpligtende tilbud.