Service område

Varmepumpe Gladsaxe

Skab et behageligt indeklima med en Panasonic varmepumpe

Når du køber en varmepumpe Gladsaxe hos Gram energi, kan du være sikker på at skabe et behageligt indeklima hele året rundt, både i dit hus eller sommerhus. En Panasonic varmepumpe fungerer som aircondition / klimaanlæg, så du kan justere temperaturen inde i dit hus eller sommerhus på en kold vinteraften eller en varm sommerdag.

Hos Gram energi er vi eksperter i Panasonic varmepumpe Gladsaxe. Panasonic varmepumpe er lavet specielt til det nordiske klima, hvilket betyder, at varmepumpen kan opvarme dit hus eller sommerhus, når temperaturen når helt ned til -35 gr. Ydermere er Panasonic varmepumpe også produceret, så støjniveauet i dit hjem forbliver lavt, samtidig med at varmepumpen har en ekstrem effektiv energibesparelse med det innovative Panasonic Inverter+ system. Dette betyder at Panasonic varmepumpe har et autocomfort system, som registrerer indeklimaet og automatisk skifter til energibesparende tilstand, når der ikke er bevægelse i rummet.

Gratis og uforpligtende tilbud på varmepumpe

Sidder du og mangler en opdatering af dit varmesystem? Hvis du bor i Gladsaxe eller omegn kan du kontakte os på telefonnummer 70 88 29 94, eller udfylde vores formular på siden: https://www.gramenergi.dk/kontakt/. Vi giver et gratis uforpligtende tilbud på en varmepumpe Gladsaxe. Hvis du vælger at udfylde kontaktformularen, kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Hvis du ikke mener at dette er nok for dig, kan vi også tilbyde at komme ud i dit hus eller sommerhus og gennemgå dit nuværende varmesystem, eller se på mulighederne heraf, så vi sammen kan finde den løsning der passer bedst til dit hjem.   
Ønsker du, at vi kommer ud og sammen finder den løsning, der passer bedst til dit behov, så send gerne lidt info eller de spørgsmål, du skulle ligge inde med til info@gramenergi.dk. På den måde kan vi være bedst muligt forberedte til at finde den perfekte løsning til dig.