Service område

Varmepumpe Græsted

Op til 70% billigere varmeregning ved at købe din varmpumpe Græsted hos Gram Energi!

Bor du i Græsted, så overvej at kontakte Gram Energi angående en ny varmeløsning. Vores varmepumper er både energibesparende, miljørigtige og har et meget lavt støjniveau. Derudover er vi både certificerede kølemontører, samt medlem af Kølebranchens Miljøordning, KMO.

Vi forhandler Panasonic varmepumper, der er i top kvalitet og udstyret med et Nano-G system, der renser luften ved hjælp af nanoteknologi. Hermed bliver bakterier, støv, mug mv. i luften neutraliseret og du vil opleve et langt bedre indeklima.

Derudover er varmepumperne udstyret med et autocomfortsystem, hvilket betyder at de er meget miljøvenlige. Systemet opfanger ændringer i indeklimaet og skifter til energibesparende tilstand, når den fornemmer, at ingen er i rummet.

Hos Gram Energi er vi Panasonic Pro Partners, hvilket er et stempel for kvalitet og troværdighed. Derudover stræber vi altid efter at finde den bedste løsning til netop dig.

Vores Panasonic Varmepumper er udviklet specielt til at kunne holde til det kolde, skandinaviske klima. Derfor kan de fungere og producere varme, selv hvis udetemperaturen er helt nede på -35 grader.

Ved at købe en varmepumpe  Græsted har du ret til et energitilskud. Dette energitilskud sørger vi for at søge for dig, så vi kan trække det fra regningen med det samme, og du dermed er sikret minimum besvær.

Vi vil levere og installere varmepumpen for dig inden for 14 dage, og tilbyder samtidig 5 års total garanti. Vi er eksperter i opsætning af varmepumper, der både kører luft til luft og modeller, der kører luft til vand.

Bor du derfor i Græsted så kontakt os nu for et uforpligtende og gratis tilbud.