Service område

Varmepumpe Helsingør

Kvalitets varmepumper fra Gram Energi

De fleste forbinder Helsingør med Kronborg og Shakespeare’s Hamlet, men Helsingør er meget mere end det. Vidste du, at der bor mere end 60.000 indbyggere?

Gram Energi leverer, servicerer og monterer varmepumper i området Helsingør. Da vi altid arbejder ud fra faste priser, er du altid garanteret at der ingen ekstra omkostninger kommer på din varmepumpe Helsingør, også selvom du skulle være kunde fra en anden by.

Forbedret indeklima ved hjælp af Nanoteknologi

Vores varmepumpe Helsingør er af mærket Panasonic, som er specielt udviklet til vores nordiske klima. Når du vælger Gram Energis varmepumpe Helsingør får du ikke alene varmen, men også et bedre indeklima, da Panasonic varmepumpen er udstyret med med et Nano-G luftrenser system. Systemet benytter Nanoteknologi til at neutralisere støv, mug, virus og bakterier i luften.

Indeklima er enormt vigtigt for vores velbefindende, og udover Nano-G luftrenseren, har Panasonic varmepumpe Helsingør også et autocomfort system som kan registrere indeklimaet og automatisk skifte til energibesparende tilstand når der ingen personer er i rummet.

Spar op til 70% på varmeregningen med en varmepumpe Helsingør fra Gram Energi

Vil du have kvalitet, og samtidig en varmepumpe som er støjsvag og miljøvenlig, er Panasonic modellen det rette valg. Ved at skifte energikilde til en varmepumpe kan du spare op 70% på din varmeregning!

Få en gratis gennemgang af din varmeløsning

Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning til dine behov. Få et gratis besøg af en af vores certificerede montører nu. Vi tilbyder 5-års totalgaranti og er Panasonic Pro Partner. Vi leverer og installerer inden for 14 dage.

Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud. – Tlf: 70 88 30 96