Service område

Varmepumpe Hillerød

SPAR op til 70% på din varmeregning i Hillerød ved at vælge en varmepumpe fra Panasonic

Hos Gram Energi tænker vi på miljøet, og ved at vælge en varmepumpe fra Panasonic, kan du spare 70% på din varmeregning, og samtidig får du et miljøvenligt kvalitetsprodukt.

Gram Energi er eksperter i Panasonic varmepumper, vi har installeret varmepumper i Hillerød og omegn. Når du vælger en varmepumpe fra Panasonic, vælger du også et bedre indeklima, da de er udstyret med et luftrensesystem, der neutraliserer vira, bakterier og skimmelsvamp i luften. Samtidig fungerer din varmepumpe også som klimaanlæg og aircondition. En varmepumpe fra Panasonic er et kvalitetsprodukt, der er udviklet til det nordiske klima og kan producerer varme, når udetemperaturen er helt nede på -35 grader.

Vi er certificerede montører og kommer gerne hjem til dig og gennemgår din varmeløsning GRATIS. Herefter finder vi den bedste løsning til dit behov. Vi leverer og monterer din varmepumpe i Hillerød inden for 14 dage. Vi søger også energitilskuddet for dig og trækker det fra regningen. Det gør det nemt for dig, når du bestiller en varmepumpe hos Gram Energi.

Vi arbejder altid med faste priser, så du som kunde ikke får ekstra omkostninger, når du har bestilt din varmepumpe hos Gram Energi. Vi tilbyder 5 års totalgaranti og er Panasonic Pro Partner. Det er din garanti for et ordentligt stykke arbejde.

Bor du i Hillerød og tænker du på at investere i en varmepumpe, så kontakt os endelig i dag og få mere information omkring en varmepumpe fra Panasonic. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.