Service område

Varmepumpe Hørsholm

Vælg en varmepumpe i Hørsholm fra Panasonic og SPAR op til 70 % på varmeregningen

Hvis du vil have et kvalitetsprodukt som samtidig er meget miljøvenligt, så vælg en af vores varmepumper i Hørsholm fra Panasonic og spar op til 70% på varmeregningen. 

Vi arbejder altid med faste priser, så du som kunde i Hørsholm, ikke får ekstra omkostninger, når du har bestilt din varmepumpe hos Gram Energi.

Varmepumper fra Panasonic er kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima og kan producerer varme, når udetemperaturen er helt nede på -35 grader.

Når du vælger varmepumpe i Hørsholm fra Panasonic hos Gram Energi, vælger du også et bedre indeklima, da Panasonic varmepumper er udstyret med et såkaldt Nano-G luftrensesystem, som bruger Nanoteknologi til at neutralisere bakterier, støv, virus og mug i luften. Vi yder fri rådgining om alle typer varmepumper dvs. luft til luft, eller luft til vand.

Panasonic varmepumpe har også autocomfort system, der registrerer indeklimaet og som skifter automatisk til energibesparende tilstand, når der ingen er i rummet. Panasonic varmepumper har naturligvis, et meget lavt støjniveau.

Vores certificerede montører kommer gerne hjem til dig i Hørsholm og gennemgår din varmeløsning GRATIS. Herefter finder vi den bedste løsning til dit behov. Vi leverer og monterer varmepumper i Hørsholm inden for 14 dage. Vi tilbyder 5 års totalgaranti og er Panasonic Pro Partner. Det er din garanti for et ordentlig stykke arbejde.

Kontakt os gerne i dag, hvis du tænker på at investere i en Panasonic varmepumpe i Holbæk. Vi giver dig gerne både mere information og et uforpligtende tilbud.