Service område

Varmepumpe Holbæk

Med en varmepumpe fra Gram energi, er der masser af penge at spare på din varmeregning.

Går du og drømmer om en miljøvenlig energikilde, som samtidigt kan spare dig for en masse penge hvert år, så er en varmepumpe fra Gram energi løsningen. Vi har leveret varmepumper til kunder i Holbæk og omegn i rigtigt mange år og vi er desuden en miljø- og kvalitetsbevidst virksomhed, som kun ønsker vores kunder det bedste.

Bor du i hus eller sommerhus i Holbæk eller omegn, så tilbyder vi netop nu at komme ud og gennemse din nuværende varmeløsning, helt gratis. Ud over det, så tilbyder vi 5 års total garanti på alle vores Panasonic varmerpumper og vi leverere og monterer i Holbæk og omegn, indenfor 14 dage.

Hvorfor vælge en varmepumpe fra Panasonic?

Med en varmepumpe fra Panasonic får du 2 produkter i 1 og det skal du ikke betale ekstra for. For det første får du en varmepumpe som kan hjælp dig med at holde dit hus eller sommerhus på en behagelig temperatur, når efterår og vinteren banker på. Ud over det, så indeholder en varmepumpe fra Panasonic også et airconditionanlæg / klimaanlæg, som holder dit hus eller sommerhus kølet ned på en varm sommerdag.

Hvad koster en varmepumpe?

Du har mulighed for at købe din varmepumpe med energitilskud. Energitilskud blev første gang set i 2009, og har det formål at reducere CO2 ved hjælp af energirigtige løsninger. Du kan læse mere om energitilskud her https://www.gramenergi.dk/energitilskud/ .

Vil du læse mere om hvor meget tilskud du kan få på en varmepumpe Holbæk til din bolig, så står der meget mere om dette under hvert af vores forskellige produkter.

Læs om Luft til luft varmepumper

Læs om Luft til vand varmepumper

Alle vores priser er desuden inklusiv moms, levering og standardmontering af varmepumpe Holbæk og omegn.

For mere information om varmepumpe Holbæk, salg, service med mere, så er du altid velkommen til at ringe til Gram Energi på telefon: 70 88 29 94