Service område

Varmepumpe Hornsherred

Med en varmepumpe Hornsherred har du sikret dig en miljørigtig løsning

Hornsherred er kendt for den smukke natur og dets mange sommerhuse, som oftest ikke er særligt godt isoleret. Er du ejer at sådan et sommerhus, kan du med fordel spare mange penge på varmeregningen, ved at investere i en varmepumpe Hornsherred.  Panasonics varmepumper er perfekte til de lidt mindre sommerhus eller fritidshuse, da du med den indbyggede sommerhusfunktion, trygt kan lade dit sommerhus overvintre ved en temperatur i intervallet +8 til +15 grader.

Tilbehør til varmepumpe Hornsherred

Vælger du at tilkøbe vores smarte SMS-modul, så har du muligheden for at styre din varmepumpe fra din mobiltelefon. Det giver dig blandt andet den mulighed, at du kan tænde for varmen eller aircondition i dit sommerhus, et par timer før i kommer. På den måde kan du være sikker på at komme frem til et varmt eller køligt sommerhus, alt efter om det er vinter eller sommer.

Standardmontering af varmepumpe

Som udgangspunkt leverer og monterer vi din varmepumpe indenfor 14 dage. Vi har nogle få betingelser som skal være opfyldt, når vi kommer til stedet, hvor din varmepumpe skal monteres. Området omkring stedet, både inde og ude, skal være ryddet, så vi ikke skal bruge unødvendig tid på det. Når det så er sagt, så kan du selvfølgelig også godt forvente at vi rydder op efter os selv, når vi er færdige med vores arbejde.

Vil du læse mere om hvad en standardmontage indebærer ud over oprydning, så kan du læse meget mere via disse to links:

Standardmontage af luft / luft

Standardmontage af luft til vand

Indhent tilbud på varmepumpe Hornsherred

Har du yderlige spørgsmål til priser, montering eller andet, står vi altid til rådighed på telefon 70 88 29 94 eller på e-mail info@gramenergi.dk. Hvis du kontakter os via vores kontaktformular på hjemmesiden eller via e-mail, så kan du forvente svar indenfor 24 timer. Vi tilbyder alle vores kunder en gennemgang af deres nuværende varmesystem, inden de beslutter sig. På den måde, kan vi sammen finden frem til den løsning som passer bedst til dig.