Service område

Varmepumpe Kalundborg

Nyd en behagelig temperatur indendørs, både når det er koldt eller varmt uden for

Er du den lykkelige ejer af et hus eller sommerhus i Kalundborg eller omegn, og kunne det være noget for dig at spare penge på din varmeregning? Hvis ja, så synes vi at du skal læse med her.

Autocomfort System

Som noget helt unikt, har Panasonics varmepumper indbygget et autocomfort system, som gør det i stand til at registrere om der er befinder sig nogen i lokalet og skifte til en energibesparende tilstand, hvis lokalet er tomt. På den måde bruger du ikke unødvendig strøm, når der ikke er brug for det. Det gør i sidste ende også at du kan sparer penge på din elregning.

Nem installation af varmepumpe Kalundborg

At få installeret en varmepumpe, er både nemt og billigt, i forhold til f.eks jordvarme, hvor der skal graves ud på din grund. Når du køber din varmepumpe igennem Gram energi, så få du en standardmontering med i prisen, helt gratis. Det inkluderer blandt andet montering inde og ude, trækning af rør og dræn, samt test af anlæg med mere. Du kan læse meget mere om vores standardmontering via disse to links.

Standardmontering af luft til luft

Standardmontering af luft til vand

Vi kører på hele Sjælland

Hos Gram energi tilbyder vi levering og montering af varmepumper på hele på Sjælland. Vi har glade kunder hele vejen fra Helsingør til Køge og det midt imellem, så bor du på Sjælland og overvejer du at skifte til en varmepumpe, så kontakt os i dag. Vi tilbyder også at komme ud og gennemgå din nuværende varmeløsning, så vi sammen kan finde den bedste løsning for jer.

Kontakt os i dag på telefon 70 88 29 94, eller på e-mail info@gramenergi.dk for mere information eller for at bestille en af vores teknikere til at komme forbi dig.