Service område

Varmepumpe Kastrup

Køb din nye varmepumpe hos Gram Energi. Så kan du spare op til 70% på din varmeregning!

Hvis du køber en Panasonic varmepumpe Kastrup hos Gram Energi kan du forvente et bedre indeklima. Varmepumperne benytter sig af nanoteknologi, via et Nano-G luftrensesystem, der renser luften. På den måde bliver luften renset for støv, virus, bakterier og mug, og efterlader dit hjem med langt bedre luft og indeklima.

Varmepumperne fra Panasonic er udviklet helt særligt til det skandinaviske vejr. Dette betyder, at varmepumperne vil fungere, og producere varme, ved udendørs temperaturer på helt ned til 35 graders frost.

Varmepumperne er både gode for din pengepung, og dit indeklima derhjemme. Ved hjælp et såkaldt af nanoteknologi kan varmepumpen neutralisere skidt, støv, vira osv., som skulle være at finde i luften. Den rensede luft vil dermed bidrage til et langt bedre indeklima.

Hos Gram Energi sørger vi for at gøre det så nemt for dig som muligt. Ved køb og installation af en varmepumpe Kastrup har du ret til et energitilskud. Det sørger vi for at søge for dig, så dette er fratrukket regningen med det samme, og du derfor ikke behøver at lægge penge ud.

Derudover kommer vi ud og leverer og monterer din nye varmepumpe inden for 14 dage, så du selv slipper for besværet.

Vi er Panasonic Pro Partners, hvilket for dig betyder at du er sikret god service, høj kvalitet og 5 års totalgaranti. Interesseret i en varmepumpe Kastrup? Kontakt os i dag, vil vi inden for 24 timer vende tilbage til en snak, og sammen komme med et uforpligtende og gratis tilbud på den bedste varmeløsning for dig. Vi har et stort udvalg af luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper.