Service område

Varmepumpe Kulhuse

Kan en varmepumpe Kulhuse forbedre din økonomi?

Varmepumpe Kulhuse fungerer som en energibesparende varmeløsning til dit hjem, som ikke kun er rigtig godt for miljøet, men også en smart måde at spare penge på din varmeregning.

Den miljørigtige løsning

Kulhuse er ikke kun kendt for at huse de tre ældste træer;  Storkeegen, Snoegen og Kongeegen, men også for den smukke natur, som omgiver den lille og hyggelige by i Hornsherred. Hos Gram Energi forhandler vi Panasonic varmepumper, som har en smart funktion, der ændrer varmeforbruget løbende og det er alt afhængig af, hvor meget varme, der reelt er brug for. Altså er denne varmepumpe energibesparende og det er rigtig godt for miljøet.

En varmepumpe som er god for din økonomi

Når din varmepumpe regulerer varmen automatisk efter, hvor meget behov, der reelt er brug for det, vil det samtidig også betyde, at du på sigt vil opleve en billigere varmeregning. Varmeregningen er netop styret af, hvor meget varme, der bruges og alt for mange er slet ikke opmærksomme på deres forbrug og på den måde ser man tit, at varmeregningen er unødvendig høj, da der spildes en del varme.

Gratis levering og montering

Hos Gram Energi sørger vi altid for at finde den helt rigtige varmepumpe løsning til dig. Når du har valgt en af vores mange varmepumper, så leverer vi den og monterer den helt gratis. Samtidig anbefaler vi, at hvis du skal have det maksimale ud af din varmepumper, så bør du få en kontrol gennemgang én gang om året fra en af vores fagspecialister. På den måde sikrer du dig, at din varmepumpe altid fungerer og at du får det mest optimale ud af den.

Få et uforpligtende tilbud allerede i dag

Hos Gram Energi giver vi altid en gratis gennemgang af din nuværende varmeløsning og herefter et helt uforpligtende tilbud.

Du kan altid kontakte os på tlf. nummer 70 88 29 94 og på mail info@gramenergi.dk.

Ring i dag og hør meget mere om, hvad vi kan gøre for dig.