Service område

Varmepumpe Odsherred

Med en Panasonic varmepumpe fra Gram energi kan du spare op til 70% på din varmeregning.

Panasonic varmepumpe Odsherred har to væghængte varmepumpemodeller som er gode løsninger til de, der ønsker aircondition / klimaanlæg i den private bolig eller til erhverv. Modellerne kan køle et rum op fra 45 m2 til 80 m2.

Begge varmepumpemodeller har Panasonic Inverter+ system, der gør at du får en ekstrem effektiv energibesparelse. Mens at Panasonic varmepumpe Odsherred har et meget lavt støjniveau. Panasonic varmepumper har desuden meget høje SCOP- og COP-værdier, hvilket gør dem til nogle at topspillerne på markedet. COP-værdien betyder at jo højere værdien er, desto bedre er pumpens ydeevne. Værdiens faktorer er forholdet mellem den mængde strøm varmepumpen bruger, og den mængde varme der leveres i dit hus eller sommerhus. COP værdien måles når udendørstemperaturen er på 7 gr.

SCOP-værdien angiver en måling af ovenstående forhold mellem strømforbrug og varme. Dog er denne værdi mere realistisk, idet den er målt over en hel sæson.

Levering, montering og service af varmepumpe Odsherred

Når du bestiller din varmepumpe Odsherred igennem Gram energi klarer vi levering og montering indenfor 14 dage. Hvis du ønsker at vi gennemgår dit nuværende varmesystem inden at du accepterer en varmepumpe Odsherred, så kontakt os på telefon 70 88 29 94, og få et helt gratis og uforpligtende tilbud.

Vi anbefaler at du får serviceret din varmepumpe minimum én gang årligt, for at opnå den længste levetid og den mest optimale ydeevne på dit klimaanlæg. Hos Gram energi tilbyder vi serviceaftale på din varmepumpe. Læs mere om vores service og garanti her: https://www.gramenergi.dk/service-montage/service-garanti/

Vi tilbyder service og yder montering på hele Sjælland. Har du lyst til at høre mere og har brug for yderlig information, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 88 29 94 eller på mail info@gramenergi.dk.