Service område

Varmepumpe Ringsted

Mangler du en ny varmepumpe i Ringsted? Køb den hos Gram Energi og spar op til 70% på varmeregningen!

Hos Gram Energi er vi eksperter i klimaanlæg, aircondition og Panasonic varmepumper. Vi installerer varmepumper i Ringsted og omegn. Ved at købe din varmepumpe hos os er du sikret et kvalitets- og miljøbevidst produkt.
Vores Panasonic Varmepumper Ringsted sikrer dig og din husholdning det bedst mulige indeklima, ved at rense luften for dig. Ved hjælp af nanoteknologi bliver snavs og bakterier neutraliseret i luften, og efterlader luften ren og sund at indånde.

Den smarte varmepumpe kan også selv registrere, om der er aktivitet i det rum den er placeret i. Skulle der ikke være nogle mennesker til stede i rummet, da vil den automatisk skifte til energibesparende tilstand.

Vi er Panasonic Pro Partners, hvilket er din garanti for et ordentligt stykke arbejde. Det betyder også at vi tilbyder 5 års totalgaranti på vores Panasonic varmepumpe.

Panasonic varmepumperne er udstyret med et såkaldt Panasonic Inverter+ system, der giver dig en ekstremt effektiv energibesparelse. Varmepumpen er derudover udstyret med et autocomfort system, der selv kan registrere aktivitet i nærheden. Registrerer ingen mennesker er, vil den derfor skifte til energibesparende tilstand.

Hos Gram Energi er deres ingen grimme overraskelser. Vi kører altid med faste, lave priser. Vi vil også altid søge energitilskuddet for dig, så det kan fratrækkes regningen med det samme, og du ikke skal lægge penge ud.

Køber du din varmepumpe Ringsted hos os vil vi komme ud, levere og installere, inden for 14 dage. Så tøv ikke med at skrive til os for et gratis tilbud, helt uden forpligtelser.