Service område

Varmepumpe Søborg

Spar penge med en Panasonic varmepumpe fra Gram energi

Men en varmepumpe Søborg har du mulighed for at søge tilskud hos dit energiselskab. Dette bunder i, at en varmepumpe Søborg i højere grad er mere Co2 neutral end din indeværende varmekilde. Med en Panasonic varmepumpe er du derfor med til at skåne miljøet, hvilket din energiselskab belønner.

Se energitilskuddene her: https://www.gramenergi.dk/energitilskud/

Ved køb af en varmepumpe hos Gram energi, sørger vi for at søge tilskuddet for dig, så du ikke selv skal tænke over noget, andet end hvor dit nye klimaanlæg skal placeres. Derudover trækker vi desuden også tilskuddet fra din regning, så du ikke behøver at lægge penge ud. Vi tilbyder denne service helt gratis ved køb af en varmepumpe Søborg.

Udover at du bliver belønnet for at være miljøbevidst, kan du også få håndværkerfradrag når du køber din varmepumpe.

Service og Garanti

Hos Gram energi er vi er eksperter på Panasonic varmepumper, hvilket gør os til en miljø- og kvalitetsbevidst virksomhed. Derudover er vi certificerede kølemontører og medlem af Kølebranchens miljøordning, KMO.

Hos Gram energi finder vi altid den bedste løsning til dit behov, og ved ønske tilbyder vi også at komme ud og gennemgå dit nuværende varmesystem gratis. På den måde skaber vi sammen det bedste resultat, som du kan være tilfreds med i mange år.

Vi giver altid faste priser, så du ikke får nogle ekstra omkostninger. Derudover tilbyder vi levering og montering af din varmepumpe indenfor 14 dage, hvorefter vi sørger for 5 års totalgaranti.

Ønsker du at høre mere eller ligger inde med spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 88 29 94 eller skrive til vores mail info@gramenergi.dk.

Ydermere har vi også en kontaktformular du kan udfylde her: https://www.gramenergi.dk/kontakt/.

Vi svarer på din henvendelse indenfor 24 timer.