Jo flere penge du vælger at investere i din varmepumpe, jo flere penge kan spare du på din elregning. 

Når du skal ud og købe din første varmepumpe, så er der mange muligheder, hvad angår billige og dyre modeller, og det kan måske være svært at vide, hvor mange lige skal starte. Dog afhænger det hele af, hvor meget du skal bruge din varmepumpe og hvad dit budget er. 

Skal du bruge din varmepumpe til, at varme hele boligen op eller er der kun tale om et eller to rum, som kræver opvarmning? Det er nemlig sådan med varmepumper, at jo flere penge du investere i dem, jo bedre bliver kvaliteten og jo flere penge sparer du. Ønsker man en varmepumpe i god kvalitet, skal man gå efter mærket Panasonic, som koster over 10.000 kr. Varmepumper under 10.000 kr. er ikke dårlig kvalitet, men da du sparer mindre, stiger din elregning også. 

Luft til luft varmepumper

Ønsker du at investere i en luft til luft varmepumpe, så bør man vide, at den består af to dele. Udedelen er placeret på ydersiden af huset, hvor indedelen er placeres umiddelbart på den anden side af muren inden for. Luft til luft varmepumpen udnytter energien fra luften udenfor, som omdannes til at køle eller varme indenfor. 

Der findes mange forskellige luft til luft varmepumper, hvor de bedste pumper kan generere op til 4 gange så meget varme i forhold til, hvad pumpen selv bruger af energi.

Prisen på en luft til luft varmepumpe fra Panasonic koster alt lige fra 10.000 kr. – 28.000 kr., som er inklusiv standard montering. Prisen afhænger dog af, om du får tilskud eller ej. 

Eksempelvis koster en varmepumpe fra Panasonic 10.870 kr. med tilskud og 12.495 kr. uden tilskud.

Ønsker du at se flere tilbud på luft til luft varmepumper, så kan du klikke her.  

 

Luft til vand varmepumper

En luft til vand varmepumpe er særlig anvendelig, hvis du ønsker gulvvarme. Det er den, fordi at vandet som opvarmes med en varmepumpe, har en lav temperatur og derfor er det også billigere at benytte den slags pumpe. 

Fordelen ved denne pumpe er, at den generere helt op til 5 gange så meget energi i forhold til, hvad pumpen selv bruger. Du kan derfor spare utrolig mange penge på energi. Ligeledes trækker den energi fra luften, så energien er produceret uden omkostninger og forurening. 

Prisen for en luft til vand varmepumpe fra Panasonic koster alt mellem 66.321 kr. til 114.700 kr. med eller uden tilskud. I prisen er inkluderet standard montering. 

Eksempelvis koster en luft til vand varmepumpe fra Panasonic 81.871 kr. med tilskud og 89.300 kr. uden tilskud.

Ønsker du at se flere tilbud på luft til vand varmepumper, så kan du klikke her.