5/5

5 stjerner på Google

Klima-anlæg & aircondition
til Erhverv

Erhverv

Idéel løsning til kontorer og erhvervslokaler

Vores varmepumper til erhverv er en ideel løsning til større kontorer og erhvervslokaler. De er designet til at håndtere de krævende behov i større bygninger, og sørger for en jævn og behagelig temperatur året rundt. Samtidigt forhandler vi også klimaanlæg til kontor, der kan være med til at sikre et godt indeklima for dine medarbejdere. Uanset om der er tale om et åbent kontorlandskab, mødelokaler eller produktionsområder, tilbyder vi løsninger, der sikrer optimal komfort og arbejdsmiljø. Med vores aircondition til kontor kan du nemt kontrollere klimaet i store rum, hvilket ofte fører til højere medarbejdertilfredshed og produktivitet.

5 Års Garanti
Her hos Gram Energi går vi op i din tilfredshed på langt sigt. Som Panasonic Pro Partner er vi stolte af at kunne tilbyde 5 års garanti på alle vores klimaanlæg og aircondition til erhverv. Garantien dækker servicering hvis der skulle opstå problemer, hvilket sikrer, at din investering er beskyttet. Vores engagement i kvalitet og pålidelighed betyder, at du kan stole på, at dit system vil fungere effektivt og problemfrit i mange år.
Hos Gram Energi får du ikke kun et klimaanlæg – du får en langsigtet partner i energieffektivitet.

Erhverv

Varme- og køleløsninger til mindre erhverv

Hos Gram Energi er vi specialiserede i varmepumper til erhverv, klimaanlæg til erhverv og aircondition til erhverv til mindre virksomheder. Med vores ekspertise kan du være sikker på at din virksomhed får en tilpasset løsning, der opfylder netop jeres behov. Vores løsninger er energieffektive og kommer personlig rådgivning. Som Panasonic Pro Partner kan vi også tilbyde 5 års garanti på vores varmepumper.

Service på hele Sjælland
Gram Energi servicerer erhvervskunder på hele Sjælland. Vi sørger for professionel installation og vedligeholdelse af dine varmepumper, uanset hvor på øen din virksomhed befinder sig. Vores erfarne team af teknikere er altid klar til at assistere og sikre, at din varmepumpe til jeres erhverv kører effektivt og pålideligt. Vi ved hvor vigtig kontinuerlig drift i erhvervslivet er og kan garanterer hurtig og effektiv service, så din virksomhed kan drives uforstyrret – i et behageligt klima.

Du kan kontakte os og bestille et serviceeftersyn af varmepumper her.

Panasonic Free Multi-system

Personlig Rådgivning

Vi vægter personlig rådgivning højt, da vi ved, at hvert erhverv har unikke behov. Vores eksperter arbejder tæt sammen med dig for at forstå din virksomheds specifikke krav og anbefaler den mest passende varmepumpeløsning. Fra første henvendelse til den endelige installation, er vi med dig hele vejen for at sikre, at dine behov bliver mødt. Vores mål er at skabe en skræddersyet løsning, der maksimerer komfort og effektivitet i dine erhervslokaler.

Spørgsmål? Kontakt os endelig
Har du brug for at rådgivning omkring varme- og køleløsninger til din virksomhed? Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vores eksperter står klar til at yde personlig rådgivning og hjælpe dig med at finde den perfekte løsning for din virksomhed. Kontakt os via kontaktformularen eller ring direkte. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe din virksomhed med at opnå optimal komfort og effektivitet.

Få et gratis tilbud til jeres virksomhed?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Erhverv

Energivenlig klimaanlæg til erhverv

Vores aircondition til erhverv systemer tilbyder pålidelig og økonomisk køling til mindre virksomhedslokaler. For dem, der søger en miljøvenlig opvarmningsløsning, er vores luft til vand varmepumpe til erhverv den perfekte løsning. Disse varmepumper udnytter effektivt naturlige ressourcer til opvarmning, hvilket reducerer både omkostninger og miljøpåvirkning. Med vores luft vand varmepumpe til erhverv får du en pålidelig og energieffektiv løsning, der er designet til at opfylde specifikke behov i dit erhvervsområde.

Loftkassetter
For at sikre den mest tilpassede løsning for dit erhvervs klima, tilbyder vi også loftkassetter, der er ideelle for dem, der ønsker diskret integration af aircondition i erhverv til deres lokaler. 

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1