5/5

5 stjerner på Google

Om Gram Energi

Gram energi

Fra enmandsfirma til Pro Partner

Hos Gram Energi finder du et varmepumpefirma, der sætter kunden i centrum. Vi forhandler varmepumper og airconditionanlæg, men vores service omfatter meg et mere end det. For os har det vigtigste nemlig altid været at levere varmepumper af høj kvalitet og samtidig give vores kunder en følelse af tryghed gennem processen. Gram Energi blev grundlagt af Anders Gram i år 2016. Anders er uddannet klejnsmed, men skiftede branche, da han så et behov for at føre varmepumper af høj kvalitet ind i danskernes hjem.

Han valgte derfor at opbygge en virksomhed med fokus på god service og vejledning. Gram Energi, der startede som et enmandsfirma, beskæftiger nu samlet set 7 mand, der med baggrund i forskellige ekspertområder inden for køle-, el- og VVS-fagene bringer viden og kompetencer ind i firmaet.

Siden opstarten af virksomheden er vi blevet et VE-godkendt firma, der altid sørger for at efteruddanne vores medarbejdere, så du er sikret en kompetent rådgivning og hjælp til valget af din varmepumpe eller dit klimaanlæg. Som varmepumpefirma er det nemlig vores fornemmeste opgave at kunne tilbyde dig en kyndig service. Derfor deltager vi i kurser omkring udviklingen i teknologien inden for vores produkter, så du med sikkerhed vil modtage den bedst mulige hjælp til valget af din nye varmeløsning. 

Gram energi

Kontakt os for at høre mere

Udviklingen af vores forretning har desuden ført os til et samarbejde med Panasonic Danmark og titlen som en af de største Pro Partnere i  Danmark. Vores mål er at blive din foretrukne varmepumpeleverandør og -rådgiver, der kan give dig den nødvendige hjælp til hele processen lige fra valg og levering til montering og vedligehold af din luft-til-luft eller luft-til-vand-varmepumpe.

Er du på udkig efter en ny varmepumpe eller aircondition, står vi hos Gram Energi klar til at give dig en alsidig og kompetent rådgivning om vores produkter. Ved at ringe til os på telefonnummeret 51 23 62 05 eller skrive til os på vores mail info@gramenergi.dk kan du høre meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en ny varmeløsning. Vi kommer ud på hele Sjælland for at hjælpe dig med at finde frem til den helt rette varmepumpe.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Forårstilbud!

Se vores forårstilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1