5/5

5 stjerner på Google

Serviceeftersyn

Gram energi

Serviceeftersyn af din varmepumpe

Som det sikkert er bekendt, skal alle luft til vand varmepumper i.h.t dansk lovgivning have foretaget et årligt serviceeftersyn. Dette gælder ligeledes for de luft til luft varmepumper, klimaanlæg og aircondition, som  indeholder mere en 1 kg kølemiddel.

Garanti: På varmepumper med 5 års garanti fra opsættelsesdagen kræves det, at årligt serviceeftersyn overholdes for at bevare garantien.
Dog Pumper med under 1 kg kølemiddel min. hvert 2. år.

Gram Energi tilbyder naturligvis at foretage dette service i.h.t. anlægges specifikationer, altid med godkendte reservedele, og vore teknikere har altid en
”up-to-date” uddannelse.

Dette giver en sikkerhed for et fortsat fuldt funktionelt anlæg i dagligdagen.

Varmepumper kræver en omhyggelig vedligeholdelse, herunder komplet kontrolmålinger, tryktests, strømforsyning, og ikke mindst en komplet rengøring p.g.a. bakterier, støv mm.

Bestil tid til serviceeftersyn af din varmepumpe

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter jer hurtigt mulig pr. telefon for aftale af dato for serviceeftersyn. 

Basispriser på serviceeftersyn

  • Alm. luft til luft 1.150 DKK
  • Free multi luft til luft 1.625 DKK

    med to inderdele

  • Luft til vand 1.895 DKK

Evt. tillæg: Dette såfremt der er flere indendørs enheder tilkoblet på samme udedel anlægget, eller yderligere ønsker i samme forbindelse med serviceeftersyn.

Rabat: Såfremt der er flere anlæg på adressen, – normal pris for første anlæg, og kr. 305 i rabat pr. anlæg på de efterfølgende.

Alle priser er inklusiv moms.

(påfyldning af ekstra kølemiddel hvis det skulle være nødvendigt, er ikke inkluderet i prisen.)

(påfyldning af ekstra kølemiddel hvis det skulle være nødvendigt, er ikke inkluderet i prisen). (Udskiftning af anode hvis nødvendigt er ikke med i prisen, det koster kr. 995)

Specialister i varmepumper

Serviceeftersyn – Sådan hjælper vi dig

Ved at vælge Gram Energi for dit varmepumpeservice sikrer du ikke blot din investering, men også hjemmets komfort og klima på lang sigt. Det giver ligeledes ro i maven at din varmepumpe altid fungerer optimalt, når du skal bruge den.

Ganske simpelt skriver du til os her på siden, og så følger vi op med nærmere informationer og afklaring af specifik dato for dit serviceeftersyn.
Ligeledes kan du også skrive i formularen her med direkte spørgsmål eller kommentarer til dine behov.

Sikkerheden bør altid være i top med regelmæssige serviceeftersyn, da vores eksperter sikrer, at alle komponenter i din varmepumpe fungerer korrekt og sikkert.
Som nævnt hjælper regelmæssig vedligeholdelse med at opretholde din varmepumpes garantistatus, så du kan drage fuld nytte af den i tilfælde af behov.

Kontakt os i dag for at planlægge dit næste serviceeftersyn og opleve den forskel, et velfungerende varmesystem kan gøre.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Se hvordan

Sådan opsætter du wifi på din nye varmepumpe

Denne video demonstrerer, hvordan du enkelt tilslutter din Panasonic luft-til-luft-varmepumpe til Panasonic Comfort Cloud-appen.

Forårstilbud!

Se vores forårstilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1