5/5

5 stjerner på Google

Luft til vand varmepumpe

Gram energi

Luft til vand varmepumpe

Hos Gram Energi tilbyder vi totalentreprise indenfor luft til vand varmepumper. Vi samarbejder med underleverandører, der sikrer at alt el- og VVS-arbejde udføres korrekt i dit hjem.

Vælg hvor mange m2 varmepumpen skal opvarme:

Varmepumper til 200m2

Se alle varmepumper

Varmepumper til 300m2

Se alle varmepumper

Luft til vand varmepumper

Aquarea varmer dit hjem effektivt, selv med ekstreme udendørstemperaturer samtidig med den laver varmt vand hele...

Luft til vand varmepumper

Et lavenergisystem til opvarmning og varmtvandsproduktion. Aquarea L-generation (monoblock) er et banebrydende lavenergisystem til opvarmning, køling...

Luft til vand varmepumper

Et lavenergisystem til opvarmning og varmtvandsproduktion. Aquarea K-generation (split) er et banebrydende lavenergisystem til opvarmning, køling...

Luft til vand varmepumper

Hvis man vælger en eller Monoblock Luft til vand varmepumpe og også gerne vil have at...

Luft til vand varmepumpe

Sådan gør vi en forskel for dig

Hos Gram Energi er du som kunde vigtig for os. Du er en del af vores mission om at skabe bæredygtige og behagelige boliger og lokaler. Som din foretrukne specialist inden for luft til vand, luft til luft varmepumper og solceller, går vi skridtet videre ved at integrere både autoriserede VVS- og el-installatører med vores erfarne kølemontører. Dette garanterer en sikker og effektiv installation, alt sammen under ét tag. Som Panasonic Pro Partner sørger vi samtidig for garanti på alle produkter, samt en sikkerhed i at vores ansatte altid er opdateret på nyeste udviklinger.

Når du vælger at investere i din bolig eller bygnings komfort med en varmepumpe eller et airconditionanlæg fra os, sørger vi for en tæt dialog fra start. Her dykker vi ned i netop din boligs unikke behov, så vi kan guide dig til den optimale løsning. Vores mål er at sikre, at du opnår det perfekte indeklima og en betydelig energibesparelse. Vi står også klar til at foretage nøjagtige energiberegninger og tilbyder en fuld servicepakke, der inkluderer levering og montering på hele Sjælland. Skriv eller ring direkte til os her og så tales vi ved.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Kundeudtalelser

Vores tidligere kunder fortæller...

Luft til vand varmepumpe

Så meget kan du spare med en luft til vand varmepumpe

Varmepumper udnytter energien fra luften udenfor til at lave varmt vand der anvendes til opvarmning af din bolig via gulvvarme eller radiatorer, samtidig med at den også sørger for varmt brugsvand. Den fungerer derfor som hovedvarmekilde, som du kan udskifte dit gamle olie-, gas- eller pillefyr med. En af fordelene ved luft til vand varmepumpen er, at den er billig at få monteret. Derefter kræver den desuden kun årlig service. Vi tilbyder også luft til luft varmepumper.

Som før nævnt kan du spare mange penge ved at skrotte dit gamle fyr og i stedet få monteret en luft til vand varmepumpe. Vi klarer både afmontering af det gamle og opsætningen af den nye pumpe. Derudover giver staten en nedsat elafgift på en luft til vand varmepumpe, fordi den er grønnere og udleder mindre CO2, end hvis du varmer din bolig op med olie-, gas- eller biofyr. Ring og hør mere på 93 70 66 32.

Stort udvalg af luft til vand varmepumper

Hos os finder du et stort udvalg af Panasonic luft til vand varmepumper. Vi kommer ud til dig, så vi sammen kan finde frem til den model, der stemmer overens med din boligs og dit behov. Vi forhandler to modeller. All in One, der både fungerer som centralvarme til hele huset, men samtidig også indeholder en varmtvandsbeholder til dit brugsvand. Og Hydroboks, der som udgangspunkt kun giver centralvarmen, men som du kan tilkøbe en varmtvandsbeholder til efter behov. All in one modellen har en 200 l. indbygget varvandsbeholder, hvorimod du med en Hydroboks selv kan vælge hvilken størrelse varmvandsbeholder du ønsker. Samtidig findes begge typer med 3, 5, 7, 9, 12 og 16kW, så du kan få en varmepumpe, der passer til dit hus. Vi hjælper dig med at finde frem til den rette.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe

Vi forhandler luft til vand varmepumper i forskellige prisklasser efter deres størrelse og kraft. I større huse er der brug for en mere kraftfuld varmepumpe, så du er sikker på, at hele huset kan blive opvarmet. Priserne på vores produkter varierer fra ca. 80.000 kr. til 130.000 kr. inklusive montering.

Se vores video og få mere at vide om fordelene ved at få en luft til vand varmepumpe.