5/5

5 stjerner på Google

Luft til vand varmepumpe 300m2

Gram energi

Luft til vand varmepumpe 300m2

Luft til vand varmepumper er en miljøvenlig og effektiv varmekilde til at opvarme rum eller boliger på 300 m2. Ofte kræver så store rum eller boliger en kraftfuld energikilde, og det kan luft til vand varmepumpen levere. Med varmepumpen får du en varmekilde, der kan give en jævn fordeling af varmen, og som kan tilpasses efter behov.

Aquarea varmer dit hjem effektivt, selv med ekstreme udendørstemperaturer samtidig med den laver varmt vand hele...

Priser er incl. moms og standard montering

Et lavenergisystem til opvarmning og varmtvandsproduktion. Aquarea L-generation (monoblock) er et banebrydende lavenergisystem til opvarmning, køling...

Priser er incl. moms og standard montering

Et lavenergisystem til opvarmning og varmtvandsproduktion. Aquarea K-generation (split) er et banebrydende lavenergisystem til opvarmning, køling...

Priser er incl. moms og standard montering

Hvis man vælger en eller Monoblock Luft til vand varmepumpe og også gerne vil have at...

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til vand varmepumpe 300m2

Sådan gør vi en forskel for dig

Hos Gram Energi er du som kunde vigtig for os. Du er en del af vores mission om at skabe bæredygtige og behagelige boliger og lokaler. Som din foretrukne specialist inden for luft til vand, luft til luft varmepumper og solceller, går vi skridtet videre ved at integrere både autoriserede VVS- og el-installatører med vores erfarne kølemontører. Dette garanterer en sikker og effektiv installation, alt sammen under ét tag. Som Panasonic Pro Partner sørger vi samtidig for garanti på alle produkter, samt en sikkerhed i at vores ansatte altid er opdateret på nyeste udviklinger.

Når du vælger at investere i din bolig eller bygnings komfort med en varmepumpe eller et airconditionanlæg fra os, sørger vi for en tæt dialog fra start. Her dykker vi ned i netop din boligs unikke behov, så vi kan guide dig til den optimale løsning. Vores mål er at sikre, at du opnår det perfekte indeklima og en betydelig energibesparelse. Vi står også klar til at foretage nøjagtige energiberegninger og tilbyder en fuld servicepakke, der inkluderer levering og montering på hele Sjælland. Skriv eller ring direkte til os her og så tales vi ved.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Luft til vand varmepumpe 300m2

Luft til luft varmepumpe til 300 m2

Du kan installere en luft til vand varmepumpe i alle huse, det kræver bare et vandbåret varmesystem. Har du et gammelt gas-, pille- eller oliefyr er der mange fordele ved at installere en luft til vand varmepumpe på kontoret, i hjemmet eller i andre rum op til 300 m2, da den er meget billigere og meget bedre for miljøet. Har man ikke et vandbåret varmesystem, skal det først installeres.

Med en luft til vand varmepumpe får du en miljøvenlig opvarmning af dit rum. Der bruges nemlig ikke noget brændsel – energien udvindes fra luften i den udendørs enhed og føres ind i det vandbårne varmesystem. Du kan også se frem til at spare mange penge på varme- og elregningen for varmepumpen er meget effektiv og billig i drift. Der er ingen vedligehold på den, kun et årligt service for at sikre, at den kører optimalt.

Hvilken varmepumpe skal man vælge til at opvarme 300 m2?

Når du skal opvarme 300 m2, uanset om det er til bolig eller kontor, er det vigtigt at overveje flere faktorer. Til 300 m2 er en luft til vand varmepumpe et godt valg, fordi den er energieffektiv og særligt god til at fordele varmen gennem radiatorer og gulvvarme, så hele bygningen el ler boligen får glæde af varmen. Varmepumper er meget stabile og forbruger minimalt energi.
Jo flere kvadratmeter du skal opvarme, jo mere kraftfuld har du brug for, at din varmepumpe er, og med en luft til vand varmepumpe er du garanteret en jævn fordeling af varmen.

Det er vigtigt at vælge en varmepumpe, der passer til dit varmebehov og dit antal kvadratmeter

Hvad koster en luft til vand varmepumpe til 300 m2?

Som du ser her på siden findes der flere forskellige løsninger for luft til vand varmepumper til bolig, kontorer og arealer på 300m2 eller mere. Derfor afhænger prisen også af hvilken varmepumper der vælges og hvordan arealet er opdelt på forhånd.

Specielt når man kommer til store lokaler ved f.eks. erhverv kan der findes flere forskellige løsninger til at dække varmebehovet.
I disse situationer vil vi gerne i direkte dialog for at kunne spore os ind på en bedst mulig opsætning af produkterne.

Overordnet set er der dog ingen tvivl om at en luft til vand varmepumpe, installeret til 300m2 eller mere, kan være en rigtig god investering. Du kan nedbringe din varmeregning betragteligt, og det vil over en kort årrække kunne betale en luft til vand varmepumpe.

Skal vi hjælpe dig?

Hos Gram Energi har vi stor erfaring med at finde den rigtige varmepumpe til den individuelle bygning og varmebehovet. Vi står klar til at rådgive og vejlede under processen, så du får den bedste varmepumpe og den bedste oplevelse med fordeling af varmen.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.