5/5

5 stjerner på Google

Panasonic Varmvands-beholdere og buffertanke

Luft til vand varmepumpe

Panasonic Varmvands-beholdere og buffertanke

Ring til os for pris.

Priser er incl. moms og standard montering

Hvis man vælger en eller Monoblock Luft til vand varmepumpe og også gerne vil have at anlægget skal producere varmt brugsvand skal man have koblet en varmtvandsbeholder på, disse fås lige fra 120 liter og op til 400 liter alt efter behovet.

Vi anbefaler altid at montere en buffertank på centralvarmesiden som et ekstra energilager, dette gør at varmepumpens kompressor ikke starter og stopper lige så ofte og det giver en billigere drift samt længere levetid.

Buffertanke fås også i mange størrelser og det er naturligvis noget vi demissionere for den enkelte kunde. Man kan også få det der hedder en Nordic Pawtank som er et skab der inderholder både en varmtvandsbeholder og en buffertank, 3-vejsventil og cirkulationspumpe, altså alt i et skab. Disse fås i to udgaver en med 185l. varmtvandsbeholder / 80l. buffertank og en med en 230l. varmtvandbeholder / 60l. buffertank.

Specifikationer

Læs eller download databladet for produktet.

Læs eller download databladet for produktet.

Specialister i varmepumper

Sådan gør vi en forskel for dig

Hos Gram Energi er du som kunde vigtig for os. Du er en del af vores mission om at skabe bæredygtige og behagelige boliger og lokaler. Som din foretrukne specialist inden for luft til vand, luft til luft varmepumper og solceller, går vi skridtet videre ved at integrere både autoriserede VVS- og el-installatører med vores erfarne kølemontører. Dette garanterer en sikker og effektiv installation, alt sammen under ét tag. Som Panasonic Pro Partner sørger vi samtidig for garanti på alle produkter, samt en sikkerhed i at vores ansatte altid er opdateret på nyeste udviklinger.

Når du vælger at investere i din bolig eller bygnings komfort med en varmepumpe eller et airconditionanlæg fra os, sørger vi for en tæt dialog fra start. Her dykker vi ned i netop din boligs unikke behov, så vi kan guide dig til den optimale løsning. Vores mål er at sikre, at du opnår det perfekte indeklima og en betydelig energibesparelse. Vi står også klar til at foretage nøjagtige energiberegninger og tilbyder en fuld servicepakke, der inkluderer levering og montering på hele Sjælland. Skriv eller ring direkte til os her og så tales vi ved.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se vores andre produkter

Relaterede produkter

Luft til vand varmepumper

Denne fås i: 5kw. 7kw. og 9kw. 1-faset og 9kw. 12kw. og 16kw. 3-faset
Aquarea varmer dit hjem effektivt,...

Luft til vand varmepumper

Denne fås i: 5kw. 7kw. og 9kw. 1-faset
Et lavenergisystem til opvarmning og varmtvandsproduktion. Aquarea L-generation (monoblock)...

Luft til vand varmepumper

Denne fås i: 3kw. 5kw. 7kw. og 9kw. 1-faset.
Et lavenergisystem til opvarmning og varmtvandsproduktion. Aquarea K-generation (split) er...

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1