5/5

5 stjerner på Google

Panasonic Aquarea J-generation

luft til vand varmepumpe 100m2

Luft til vand varmepumpe

Panasonic Aquarea J-generation

Aquarea J-generation (mono block)

Ring til os for pris.

Priser er incl. moms og standard montering

Aquarea varmer dit hjem effektivt, selv med ekstreme udendørstemperaturer samtidig med den laver varmt vand hele året rundt.
Aquarea High Performance er serien der både er til nye installationer og lavforbrugsboliger samt ældre boliger hvor man gerne vil skifte det gamle fyr ud til mere effektiv og energibesparende varmekilde med minimeret CO2-udledning og minimal plads.

Mono-Block-systemet: Dette har kun en udendørsenhed. Installationen kræver ikke køletilslutning og er kun tilsluttet varme og/eller varmt vand.

Specifikationer

Datablad - Monoblock 1-faset

Læs eller download databladet for produktet.

Datablad - Monoblock T-Cap 3-faset

Læs eller download databladet for produktet.

Specialister i varmepumper

Sådan gør vi en forskel for dig

Hos Gram Energi er du som kunde vigtig for os. Du er en del af vores mission om at skabe bæredygtige og behagelige boliger og lokaler. Som din foretrukne specialist inden for luft til vand, luft til luft varmepumper og solceller, går vi skridtet videre ved at integrere både autoriserede VVS- og el-installatører med vores erfarne kølemontører. Dette garanterer en sikker og effektiv installation, alt sammen under ét tag. Som Panasonic Pro Partner sørger vi samtidig for garanti på alle produkter, samt en sikkerhed i at vores ansatte altid er opdateret på nyeste udviklinger.

Når du vælger at investere i din bolig eller bygnings komfort med en varmepumpe eller et airconditionanlæg fra os, sørger vi for en tæt dialog fra start. Her dykker vi ned i netop din boligs unikke behov, så vi kan guide dig til den optimale løsning. Vores mål er at sikre, at du opnår det perfekte indeklima og en betydelig energibesparelse. Vi står også klar til at foretage nøjagtige energiberegninger og tilbyder en fuld servicepakke, der inkluderer levering og montering på hele Sjælland. Skriv eller ring direkte til os her og så tales vi ved.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se vores andre produkter

Relaterede produkter

Luft til vand varmepumper

Denne fås i: 5kw. 7kw. og 9kw. 1-faset
Et lavenergisystem til opvarmning og varmtvandsproduktion. Aquarea L-generation (monoblock)...

Luft til vand varmepumper

Denne fås i: 3kw. 5kw. 7kw. og 9kw. 1-faset.
Et lavenergisystem til opvarmning og varmtvandsproduktion. Aquarea K-generation (split) er et...

Luft til vand varmepumper

Hvis man vælger en eller Monoblock Luft til vand varmepumpe og også gerne vil have at anlægget skal producere varmt...

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1