5/5

5 stjerner på Google

Panasonic varmepumper

Varmepumper

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

- Vi leverer varmepumper til både privat & erhverv på hele sjælland

Hos Gram Energi tilbyder vi to forskellige varmepumpesystemer, som begge er specialiserede i at udnytte energien på bedst mulig vis.  

Luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe fungerer via et todelt system, hvor det ene monteres på ydersiden af boligen, mens det andet monteres på indersiden. Her udnyttes energien fra udeluften til at danne enten varme eller kulde indendørs i boligen. Derudover optimeres indeklimaet i boligen i løbet af processen, da luften filtreres for støv og partikler. Dette er en relativt simpel måde at opvarme eller nedkøle sin bolig på samtidig med, at der ofte er en del penge at spare. 

Luft til vand varmepumper

En luft til vand varmepumpe fungerer ligeledes via et todelt system med en ydre komponent udenfor og en indre komponent indenfor. Det er varmen fra luften, som udnyttes til at opvarme din bolig samtidig med, at pumpen også genererer varmt brugsvand. Denne type varmepumpe fungerer altså som hovedvarmekilde. Det kan i den forbindelse anbefales at benytte sig af denne form for opvarmning, hvis du f.eks. har et olie- eller gasfyr, da luft til vand varmepumpen både er billigere at montere, servicere og er ikke mindst markant billigere i drift samt mere miljøvenlig. 

Varmepumper

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe udnytter varmen i luften udenfor til at opvarme boligen med. Varmepumpen kan både varme og køle, hvorfor den kan bruges hele året rundt. En  varmepumpe er en meget effektiv måde at opvarme sin bolig på, da den er mere energi-venlig i forhold til f.eks. elvarme. Varmepumpen bruger el i forbindelse med dens funktioner, men dens forbrug ligger på ca. en fjerdedel af den strøm, som el-radiatorer kræver.

Dette hænger sammen med, at en varmepumpe genererer op til 4-5 gange så meget energi, som den tilføres. Det betyder, at varmepumpen har en langt større virkningsgrad end de fleste andre varmekilder, hvorfor det både er et billigere og mere miljøvenligt valg i forbindelse med opvarmning af boligen.

En varmepumpe kan installeres i alle slags bygninger uanset, om der er tale om opvarmning af radiatorer og gulve eller i forbindelse med opvarmning af brugsvand i bygninger med et fordelingsanlæg. Hos Gram Energi tilbyder vi opsætning, udskiftning og installation af vores moderne og effektive Panasonic varmepumper. Installationen af luft til luft varmepumper tager ca. 3 timer, mens udskiftning af gas- eller oliefyr til luft til vand varmepumper kan klares på 1 dag. Vores korte installationstid betyder, at du som forbruger ikke mister varmeeffekt i forbindelse med opsætningen, hvilket gør processen billigere og mere miljøvenlig.

Gram energi

Sådan gør vi en forskel for dig

Hos Gram Energi er du som kunde vigtig for os. Du er en del af vores mission om at skabe bæredygtige og behagelige boliger og lokaler. Som din foretrukne specialist inden for luft til vand, luft til luft varmepumper og solceller, går vi skridtet videre ved at integrere både autoriserede VVS- og el-installatører med vores erfarne kølemontører. Dette garanterer en sikker og effektiv installation, alt sammen under ét tag. Som Panasonic Pro Partner sørger vi samtidig for garanti på alle produkter, samt en sikkerhed i at vores ansatte altid er opdateret på nyeste udviklinger.

Når du vælger at investere i din bolig eller bygnings komfort med en varmepumpe eller et airconditionanlæg fra os, sørger vi for en tæt dialog fra start. Her dykker vi ned i netop din boligs unikke behov, så vi kan guide dig til den optimale løsning. Vores mål er at sikre, at du opnår det perfekte indeklima og en betydelig energibesparelse. Vi står også klar til at foretage nøjagtige energiberegninger og tilbyder en fuld servicepakke, der inkluderer levering og montering på hele Sjælland. Skriv eller ring direkte til os her og så tales vi ved.

Få et gratis tilbud på varmepumpen?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Specialister i varmepumper

Fordele ved en panasonic varmepumpe

Der er et væld af fordele ved at vælge en varmepumpe, når boligen skal opvarmes og/eller nedkøles. Dette gælder både økonomisk såvel som miljømæssigt, da varmepumpen kan spare dig op til 70 % på varmeregningen (afhængig af din bolig og din nuværende varmekilde) samtidig med, at der i den forbindelse også udledes mindre CO2. 

Varmepumpen er med andre ord derfor et billigere, mere effektivt samt et grønnere valg. Dette hænger sammen med varmepumpens evne til at udnytte varmen fra udeluften, hvilket medvirker til dens lave energiforbrug samt høje energigenerering. Varmepumper har altså en langt højere virkningsgrad end almindelige elradiatorer og lignende. 

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Varmepumper

Hvordan fungerer en Panasonic varmepumpe?

En varmepumpe består som tidligere nævnt af et todelt system med en inde- og en ude del. Varmen fra luften udenfor pumpes udefra og ind via en specialiseret metode, der virker ved hjælp af en særligt udviklet fordampnings- og kompressionsproces. Efterfølgende blæses den varme, kølede og/eller rensede luft ind i boligen via luft til luft-systemet eller via en varmtvandsbeholder eller et centralvarmeanlæg ved hjælp af luft til vand-systemet. Det er i den forbindelse vigtigt, at bygningen er velisoleret og har tilstrækkelige varmegivere til at opvarme boligen. Hvis disse krav til bygningen ikke opfyldes, kan man risikere, at varmepumpen kommer på overarbejde og således ikke er lige så driftseffektiv. Dette kan derudover også være med til at forkorte varmepumpens levetid, hvilket dermed bliver dyrere og mindre miljøvenligt. 

Hos Gram Energi er vi eksperter på området og kan til enhver tid rådgive, installere og servicere den eller de varmepumper, som vores kunder ønsker eller har behov for. Vi rådgiver tillige i effektiv energiudnyttelse i forbindelse med vores varmeanlæg samt, hvordan man på bedst mulig vis undgår energitab.

Luft til vand varmepumpe til 150 M2

Kundeudtalelser

Vores tidligere kunder fortæller...

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1