5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Farum

vælge en varmepumpe fra Panasonic

Når du køber en varmepumpe, er du med til at skåne miljøet

Det skyldes, at en varmepumpe Farum er mere Co2 neutral end andre varmekilder. Det er noget som energiselskaberne vælger at belønne, og derfor har du mulighed for at søge tilskud, når du skifter til en varmepumpe.

Når du vælger at købe din varmepumpe hos Gram energi, så sørger vi for at søge tilskuddet for dig og trække beløbet fra din regning. På den måde behøver du ikke at lægge pengene ud, og du slipper for besværet med at skulle søge hos energiselskabet.

Gennemgang af din nuværende varmeløsning
Hos Gram energi tilbyder vi helt gratis at komme ud og gennemgå din nuværende varmeløsning. Det gør at vi sammen, kan finde frem til den løsning som passer bedst til dig.

Vi tilbyder altid faste priser, så du kan være sikker på at der ikke kommer nogle ekstra omkostninger, når vi først er blevet enige om, hvilken varmeløsning du skal have.

Luft til Luft Varmepumper i Farum

Farum er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Farum

I Farum er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Farum

Tilbehør til varmepumpe Farum

Ud over salg af varmepumper, så tilbyder vi hos Gram energi, også salg af diverse tilbehør. Du kan blandt andet købe det smarte Panasonic SMS modul, hvor du har mulighed for at fjernstyre din varmepumpe eller dit airconditionanlæg med din smartphone, uanset hvor i verden du måtte befinde dig. 

Du har også mulighed for at modtage alarmer ved for lav temperatur i din bolig eller ved et eventuelt strømsvigt. Det gør blandt andet, at du kan være sikker på at komme frem til en dejlig tempereret bolig, på en kold vinterdag eller varm sommerdag. Modulet bliver styret fra en APP, som kommer til både Android og Iphone.

Udover ovenstående, så har du også mulighed for at købe en flot varmepumpeskjuler til udedelen. Den kommer i ubehandlet træ og er lige klar til at blive malet. Vi har også salg af stativer, samt vægbeslag med vibrationsdæmpere, som er med til forhindre resonans.

Du kan læse meget mere om vores salg af tilbehør her.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.995
Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 15.895
En af de mest effektive modeller udviklet...

Pris: 17.395 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.495
Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

vælg din varmepumpe fra gram energi i farum

Ved at vælge Gram Energi i Farum får du mere end blot et kvalitetsprodukt. Vores hold står klar til at assistere dig igennem hele forløbet – fra den indledende dialog om den mest passende løsning til den endelige montering af din varmepumpe.

Vi prioriterer at levere en service af høj kvalitet, hvor kunden altid er i fokus. Takket være vores erfarne køleteknikere og samarbejdet med VVS- og el-installatører, garanterer vi en gnidningsfri installation og den bedste kundeoplevelse mulig.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1