5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Sjællands Odde

vælge en varmepumpe fra Panasonic

Vi servicerer og monterer varmepumper

Når du køber en varmepumpe, så skal der ifølge lovgivningen, udføres serviceeftersyn på pumper med en fyldning på mere end 1 kg, udføres et årligt serviceftersyn. Hos Gram energi har du muligheden for at købe et serviceeftersyn, når du køber din varmepumpe hos os. Et serviceeftersyn indeholder blandt andet rengøring af filter, kontrol af kølemiddelfyldning med mere.

Du kan læse meget mere om hvad vores serviceeftersynspakke indeholder via dette link.

Tilbehør til din varmepumpe Sjællands Odde
Som noget ekstra tilbyder vi også salg af tilbehør til din varmepumpe Sjællands Odde. Med den smarte “CTSmall”, har du blandt andet muligheden for at fjernstyre din varmepumpe fra din mobiltelefon, modtage alarmer ved for lav temperatur eller strømsvigt i dit hus eller sommerhus. Det gør smarte ved et Panasonic SMS modul er at du kan tænde din varmepumpe på vej i sommerhuset, så du kan være sikker på at komme frem til en behagelig temperatur. Læs mere om vores SMS modul og andet tilbehør her.

Luft til Luft Varmepumper i Sjællands Odde

Sjællands Odde er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Sjællands Odde

I Sjællands Odde er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Sjællands Odde

Varmepumpe eller Aircondition

Når du køber en Panasonic varmepumpe får du to produkter i et. De fungerer nemlig både som varmepumpe, men også som aircondition / klimaanlæg. Panasonic har skabt et produkt, som er perfekt til det nordiske klima. Den kan producere varme og være med til at holde dit hus eller sommerhus varmt, selv hvis temperaturen udenfor når ned på -35 grader.

Indhent tilbud på din nye varmpepumpe
Inden du bestemmer dig for hvilken varmepumpe som du skal have, så kommer vi gerne ud og gennemgår dit nuværende varmesystem, så vi i fællesskab kan finde den varmeløsning som passer bedst til jeres behov.

Kontakt os i dag på telefon 70 88 29 94 eller skriv til os på e-mail info@gramenergi.dk med dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere NZ25YKE. Den har nu fået et mere miljøvenligt...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

En af de mest effektive modeller udviklet specielt til det nordiske klima. Ligger med en SCOP...

Pris: 17.295 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse, fritidshuse, garager eller annekser. Varmepumpens mange...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

Hvorfor vælge Gram Energi i Sjællands Odde?

Når du vælger Gram Energi i Sjællands Odde, får du ikke kun et kvalitetsprodukt. Vores team sørger for at guide dig gennem hele processen, lige fra den første samtale om den rigtige løsning til den endelige installation af din varmepumpe. 

Vi lægger stor vægt på at tilbyde en serviceoplevelse af høj kvalitet, hvor kunden altid er i centrum. Med vores dygtige kølemontører og samarbejde med VVS- og elektrikerfirmaer sikrer vi, at installationen foregår problemfrit, og at du får den bedst mulige kundeoplevelse. 

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger.