5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Kalundborg

vælge en varmepumpe fra Panasonic

Nyd en behagelig temperatur indendørs

Er du den lykkelige ejer af et hus eller sommerhus i Kalundborg eller omegn, og kunne det være noget for dig at spare penge på din varmeregning? Hvis ja, så synes vi at du skal læse med her.

Autocomfort System
Som noget helt unikt, har Panasonics varmepumper indbygget et autocomfort system, som gør det i stand til at registrere om der er befinder sig nogen i lokalet og skifte til en energibesparende tilstand, hvis lokalet er tomt. På den måde bruger du ikke unødvendig strøm, når der ikke er brug for det. Det gør i sidste ende også at du kan sparer penge på din elregning.

Luft til Luft Varmepumper i Kalundborg

Kalundborg er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Kalundborg

I Kalundborg er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Kalundborg

Gennemgang af varmeløsning gratis

At få installeret en varmepumpe, er både nemt og billigt, i forhold til f.eks jordvarme, hvor der skal graves ud på din grund. Når du køber din varmepumpe igennem Gram energi, så få du en standardmontering med i prisen, helt gratis. Det inkluderer blandt andet montering inde og ude, trækning af rør og dræn, samt test af anlæg med mere. Du kan læse meget mere om vores standardmontering via disse to links: Standardmontering af luft til luft og Standardmontering af luft til vand

Vi kører på hele Sjælland
Hos Gram energi tilbyder vi levering og montering af varmepumper på hele på Sjælland. Vi har glade kunder hele vejen fra Helsingør til Køge og det midt imellem, så bor du på Sjælland og overvejer du at skifte til en varmepumpe, så kontakt os i dag. Vi tilbyder også at komme ud og gennemgå din nuværende varmeløsning, så vi sammen kan finde den bedste løsning for jer.

Kontakt os i dag på telefon 70 88 29 94, eller på e-mail info@gramenergi.dk for mere information eller for at bestille en af vores teknikere til at komme forbi dig.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere NZ25YKE. Den har nu fået et mere miljøvenligt...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

En af de mest effektive modeller udviklet specielt til det nordiske klima. Ligger med en SCOP...

Pris: 17.295 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse, fritidshuse, garager eller annekser. Varmepumpens mange...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

Hvorfor vælge Gram Energi i Kalundborg?

Når du vælger Gram Energi i Kalundborg, får du ikke kun et kvalitetsprodukt. Vores team sørger for at guide dig gennem hele processen, lige fra den første samtale om den rigtige løsning til den endelige installation af din varmepumpe. 

Vi lægger stor vægt på at tilbyde en serviceoplevelse af høj kvalitet, hvor kunden altid er i centrum. Med vores dygtige kølemontører og samarbejde med VVS- og elektrikerfirmaer sikrer vi, at installationen foregår problemfrit, og at du får den bedst mulige kundeoplevelse. 

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger.