5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Hørsholm

Vælg en varmepumpe i Hørsholm fra Panasonic

Vil du spare på varmeforbruget og hjælpe klimaet i samme ombæring?

Hvis du vil have et kvalitetsprodukt som samtidig er meget miljøvenligt, så vælg en af vores varmepumper i Hørsholm fra Panasonic og spar op til 70% på varmeregningen. 

Vi arbejder altid med faste priser, så du som kunde i Hørsholm, ikke får ekstra omkostninger, når du har bestilt din varmepumpe hos Gram Energi.

Varmepumper fra Panasonic er kvalitetsprodukter, der er udviklet til det nordiske klima og kan producerer varme, når udetemperaturen er helt nede på -35 grader.

Når du vælger varmepumpe i Hørsholm fra Panasonic hos Gram Energi, vælger du også et bedre indeklima, da Panasonic varmepumper er udstyret med et såkaldt Nano-G luftrensesystem, som bruger Nanoteknologi til at neutralisere bakterier, støv, virus og mug i luften. Vi yder fri rådgining om alle typer varmepumper dvs. luft til luft, eller luft til vand.

Luft til Luft Varmepumper i Hørsholm

Hørsholm er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Hørsholm

I Hørsholm er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Hørsholm

Gennemgang af varmeløsning gratis

Panasonic varmepumpe har også autocomfort system, der registrerer indeklimaet og som skifter automatisk til energibesparende tilstand, når der ingen er i rummet. Panasonic varmepumper har naturligvis, et meget lavt støjniveau. 

Vores certificerede montører kommer gerne hjem til dig i Hørsholm og gennemgår din varmeløsning GRATIS. Herefter finder vi den bedste løsning til dit behov. Vi leverer og monterer varmepumper i Hørsholm inden for 14 dage. Vi tilbyder 5 års totalgaranti og er Panasonic Pro Partner. Det er din garanti for et ordentlig stykke arbejde.

Kontakt os gerne i dag, hvis du tænker på at investere i en Panasonic varmepumpe i Holbæk. Vi giver dig gerne både mere information og et uforpligtende tilbud.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.995
Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 15.895
En af de mest effektive modeller udviklet...

Pris: 17.395 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.495
Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

Gram energi er dybt engageret

Når du beslutter dig for Gram Energi i Hørsholm, erhverver du ikke blot et højeste kvalitets produkt. Vores team af fagfolk er ved din side lige fra starten, hvor vi sammen finder frem til den perfekte løsning for dig, til det øjeblik din varmepumpe er installeret og fungerer optimalt.

Vi er dybt engagerede i at tilbyde en kundeservice, der prioriterer dig højest, og som stræber efter at levere mere end forventet. Med vores team af kompetente køleteknikere og samarbejdet med velrenommerede VVS- og elektrikerfirmaer, sikrer vi en glat og ubesværet installationsproces og en kundeoplevelse, der er uovertruffen.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1