5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Dragør

vælge en varmepumpe fra Panasonic

Køb en Panasonic varmepumpe

Ved at købe en varmepumpe Dragør hos Gram Energi er du sikret en god, miljø- og kvalitetsbevidst service. Vi er nemlig Panasonic Pro Partners, hvilket sikrer dig en god service af høj kvalitet. Derudover får du også 5 års totalgaranti på din varmepumpe fra Panasonic.

Vores Panasonic varmepumper er udviklet med specielt det nordiske klima i tankerne. Det betyder, at pumperne vil fungere og producere varme selv ved temperaturen på ned til hele 35 graders frost.

Varmepumpen fungerer derudover også som både aircondition og klimaanlæg. Derudover har varmepumpen et meget lavt støjniveau, så du ikke behøver være nervøs for gener grundet høje lyde.

Luft til Luft Varmepumper i Dragør

Dragør er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Dragør

I Dragør er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Dragør

Vi leverer og monterer din nye varmepumpe

Køber du din varmepumpe Dragør hos os sørger vi for at processen bliver så nem som muligt. Vi leverer og monterer din nye Panasonic varmepumpe inden for 14 dage. Vi sørger også for at søge energitilskuddet for dig, sådan at det fratrækkes din regning fra starten, og du derfor slipper for at lægge penge ud. Energitilskuddet kan søges fordi at vores varmepumper er bedre end andre varmekilde, da de er mere miljøvenlige og CO2 neutrale.

Varmepumperne er ikke bare miljøvenlige og gode for din pengepung, de er også rigtig gode for dit indeklima. De er nemlig udstyret med såkaldt Nano-G luftrensesystem, der kan neutralisere mug, vira, støv og bakterier i luften, og derved producere en renere luft. Vi er eksperter i luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper

Så kontakt os i dag. Vi vender tilbage inden for 24 timer med et uforpligtende, gratis tilbud på din nye varmepumpe Dragør. Vi kører altid med faste, lave priser, så du ikke behøver bekymre dig om ekstra omkostninger.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.995
Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 15.895
En af de mest effektive modeller udviklet...

Pris: 17.395 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.495
Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

i dragør kan du vælge gram energi

Når du beslutter dig for Gram Energi i Dragør, investerer du i mere end et kvalitetsprodukt. Vores team står klar til at assistere dig igennem hele forløbet, fra den indledende dialog om den bedste løsning til den fuldendte installation af din varmepumpe.

Vi sætter en ære i at levere en service af højeste kvalitet med kunden i fokus. Ved hjælp af vores erfarne kølemontører og gennem samarbejde med troværdige VVS- og elektrikerfirmaer, sikrer vi en problemfri installationsproces for at tilbyde dig den allerbedste kundeoplevelse.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1