5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Dronningmølle

vælge en varmepumpe fra Panasonic

Få et bedre indeklima til en fast, lav pris!

Køber du din Panasonic varmepumpe hos Gram Energi leveres den til dig i  Dronningmølle inden for 14 dage. Her vil vores certificerede montører sætte den op få dig, så du hurtigt kan få glæde af din nye varmepumpe Dronningmølle. Ved at købe en varmepumpe hos os kan du spare op til 70% på din varmeregning!

Gram Energi forhandler Panasonic varmepumper med den nyeste teknologi og smarte funktioner. Eksempelvis er en varmepumpe udstyret med et system, som ved hjælp af nanoteknologi kan rense luften for mug, støv og lignende.

Derudover er varmepumpe Dronningmølle også specialudviklet til at modstå vores kolde klima her i Skandinavien. Den kan modstå kulde helt ned til -35 grader udenfor, og vil stadig fungere og producere varme, selv i frostgrader. 

Luft til Luft Varmepumper i Dronningmølle

Dronningmølle er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Dronningmølle

I Dronningmølle er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Dronningmølle

Uforpligtende og GRATIS tilbud i dag

Vores Panasonic varmepumpe fungerer også som aircondition og klimaanlæg. Den smarte teknologi kan registrere aktiviteten i rummet, og vil skifte til energibesparende tilstand, hvis ikke du befinder dig i dette rum. Herved får du både en miljøbevidst og prisbevidst varmeløsning.

Ved at købe din nye varmepumpe Dronningmølle hos os kan du spare op til 40% på din varmepumpe og op til 70% på din varmeregning. Vi udfører et professionelt stykke arbejde og kører altid med faste, lave priser. Du skal ikke tænke på energitilskuddet, da vi søger dette for dig, så det kan fratrækkes regningen med det samme.

Er du fra Dronningmølle, og interesseret i at købe en Panasonic varmepumpe hos os, skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende og GRATIS tilbud i dag.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.995
Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 15.895
En af de mest effektive modeller udviklet...

Pris: 17.395 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.495
Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

i dronningmølle kan du vælge en grøn løsning fra gram energi

At vælge Gram Energi i Dronningmølle betyder, at du vælger meget mere end blot et produkt af høj kvalitet. Vores engagerede team vil vejlede dig fra start til slut, fra den allerførste samtale om at vælge den korrekte løsning, til den endelige implementering af din varmepumpe.

Det er vores mission at tilvejebringe en serviceoplevelse, der sætter kunden først og fremmest, og som er af allerhøjeste kvalitet. Med vores dygtige køleteknikere og i samarbejde med anerkendte VVS- og elektrikerfirmaer, garanterer vi en installationsproces uden forhindringer, som sikrer dig den bedste kundeoplevelse mulig.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1