5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Søborg

vælge en varmepumpe fra Panasonic

Spar penge med en Panasonic varmepumpe fra Gram energi

Men en varmepumpe Søborg har du mulighed for at søge tilskud hos dit energiselskab. Dette bunder i, at en varmepumpe Søborg i højere grad er mere Co2 neutral end din indeværende varmekilde. Med en Panasonic varmepumpe er du derfor med til at skåne miljøet, hvilket din energiselskab belønner. 

Ved køb af en varmepumpe hos Gram energi, sørger vi for at søge tilskuddet for dig, så du ikke selv skal tænke over noget, andet end hvor dit nye klimaanlæg skal placeres. Derudover trækker vi desuden også tilskuddet fra din regning, så du ikke behøver at lægge penge ud. Vi tilbyder denne service helt gratis ved køb af en varmepumpe Søborg.

Udover at du bliver belønnet for at være miljøbevidst, kan du også få håndværkerfradrag når du køber din varmepumpe.

Luft til Luft Varmepumper i Søborg

Søborg er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Søborg

I Søborg er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Søborg

Service og Garanti

Hos Gram energi er vi er eksperter på Panasonic varmepumper, hvilket gør os til en miljø- og kvalitetsbevidst virksomhed. Derudover er vi certificerede kølemontører og medlem af Kølebranchens miljøordning, KMO. 

Hos Gram energi finder vi altid den bedste løsning til dit behov, og ved ønske tilbyder vi også at komme ud og gennemgå dit nuværende varmesystem gratis. På den måde skaber vi sammen det bedste resultat, som du kan være tilfreds med i mange år.

Vi giver altid faste priser, så du ikke får nogle ekstra omkostninger. Derudover tilbyder vi levering og montering af din varmepumpe indenfor 14 dage, hvorefter vi sørger for 5 års totalgaranti.

Ønsker du at høre mere eller ligger inde med spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på telefon 70 88 29 94 eller skrive til vores mail info@gramenergi.dk.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.995
Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 15.895
En af de mest effektive modeller udviklet...

Pris: 17.395 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.495
Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

Gram energi - en kvalitetsløsning

Når du beslutter dig for Gram Energi i Søborg, opnår du ikke blot et produkt af højeste standard. Vores engagerede hold er ved din side fra det øjeblik, vi i fællesskab planlægger den bedste løsning, til din varmepumpe er installeret og kører fejlfrit.

Vores engagement i at yde en overlegen service betyder, at du som kunde altid står i centrum, med ambitionen om at ekscedere dine forventninger. Med støtte fra vores erfarne køleteknikere og gennem partnerskaber med anerkendte VVS- og elektrikere, sikrer vi en gnidningsfri installationsproces og en kundeoplevelse, der udmærker sig.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1