5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Hornsherred

vælge en varmepumpe fra Panasonic

en miljørigtig løsning

Hornsherred er kendt for den smukke natur og dets mange sommerhuse, som oftest ikke er særligt godt isoleret. Er du ejer at sådan et sommerhus, kan du med fordel spare mange penge på varmeregningen, ved at investere i en varmepumpe Hornsherred. Panasonics varmepumper er perfekte til de lidt mindre sommerhus eller fritidshuse, da du med den indbyggede sommerhusfunktion, trygt kan lade dit sommerhus overvintre ved en temperatur i intervallet +8 til +15 grader.

Tilbehør til varmepumpe Hornsherred
Vælger du at tilkøbe vores smarte SMS-modul, så har du muligheden for at styre din varmepumpe fra din mobiltelefon. Det giver dig blandt andet den mulighed, at du kan tænde for varmen eller aircondition i dit sommerhus, et par timer før i kommer. På den måde kan du være sikker på at komme frem til et varmt eller køligt sommerhus, alt efter om det er vinter eller sommer.

Luft til Luft Varmepumper i Hornsherred

Hornsherred er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Hornsherred

I Hornsherred er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Hornsherred

Standardmontering af varmepumpe

Som udgangspunkt leverer og monterer vi din varmepumpe indenfor 14 dage. Vi har nogle få betingelser som skal være opfyldt, når vi kommer til stedet, hvor din varmepumpe skal monteres. Området omkring stedet, både inde og ude, skal være ryddet, så vi ikke skal bruge unødvendig tid på det. Når det så er sagt, så kan du selvfølgelig også godt forvente at vi rydder op efter os selv, når vi er færdige med vores arbejde.

Vil du læse mere om hvad en standardmontage indebærer ud over oprydning, så kan du læse meget mere via disse to links: Standardmontage af luft / luft og Standardmontage af luft til vand

Indhent tilbud på varmepumpe Hornsherred
Har du yderlige spørgsmål til priser, montering eller andet, står vi altid til rådighed på telefon 70 88 29 94 eller på e-mail info@gramenergi.dk. Hvis du kontakter os via vores kontaktformular på hjemmesiden eller via e-mail, så kan du forvente svar indenfor 24 timer. Vi tilbyder alle vores kunder en gennemgang af deres nuværende varmesystem, inden de beslutter sig. På den måde, kan vi sammen finden frem til den løsning som passer bedst til dig.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere NZ25YKE. Den har nu fået et mere miljøvenligt...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

En af de mest effektive modeller udviklet specielt til det nordiske klima. Ligger med en SCOP...

Pris: 17.295 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse, fritidshuse, garager eller annekser. Varmepumpens mange...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

Hvorfor vælge Gram Energi i Hornsherred?

Når du vælger Gram Energi i Hornsherred, får du ikke kun et kvalitetsprodukt. Vores team sørger for at guide dig gennem hele processen, lige fra den første samtale om den rigtige løsning til den endelige installation af din varmepumpe. 

Vi lægger stor vægt på at tilbyde en serviceoplevelse af høj kvalitet, hvor kunden altid er i centrum. Med vores dygtige kølemontører og samarbejde med VVS- og elektrikerfirmaer sikrer vi, at installationen foregår problemfrit, og at du får den bedst mulige kundeoplevelse. 

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger.