5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Holbæk

vælge en varmepumpe fra Panasonic

Masser af penge at spare på din varmeregning

Går du og drømmer om en miljøvenlig energikilde, som samtidigt kan spare dig for en masse penge hvert år, så er en varmepumpe fra Gram energi løsningen. Vi har leveret varmepumper til kunder i Holbæk og omegn i rigtigt mange år og vi er desuden en miljø- og kvalitetsbevidst virksomhed, som kun ønsker vores kunder det bedste.

Bor du i hus eller sommerhus i Holbæk eller omegn, så tilbyder vi netop nu at komme ud og gennemse din nuværende varmeløsning, helt gratis. Ud over det, så tilbyder vi 5 års total garanti på alle vores Panasonic varmerpumper og vi leverere og monterer i Holbæk og omegn, indenfor 14 dage.

Hvorfor vælge en varmepumpe fra Panasonic?
Med en varmepumpe fra Panasonic får du 2 produkter i 1 og det skal du ikke betale ekstra for. For det første får du en varmepumpe som kan hjælp dig med at holde dit hus eller sommerhus på en behagelig temperatur, når efterår og vinteren banker på. Ud over det, så indeholder en varmepumpe fra Panasonic også et airconditionanlæg / klimaanlæg, som holder dit hus eller sommerhus kølet ned på en varm sommerdag.

Luft til Luft Varmepumper i Holbæk

Holbæk er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Holbæk

I Holbæk er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Holbæk

Hvad koster en varmepumpe?

Du har mulighed for at købe din varmepumpe med energitilskud. Energitilskud blev første gang set i 2009, og har det formål at reducere CO2 ved hjælp af energirigtige løsninger. 

Vil du læse mere om hvor meget tilskud du kan få på en varmepumpe Holbæk til din bolig, så står der meget mere om dette under hvert af vores forskellige produkter.

Alle vores priser er desuden inklusiv moms, levering og standardmontering af varmepumpe Holbæk og omegn.

For mere information om varmepumpe Holbæk, salg, service med mere, så er du altid velkommen til at ringe til Gram Energi på telefon: 70 88 29 94

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere NZ25YKE. Den har nu fået et mere miljøvenligt...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

En af de mest effektive modeller udviklet specielt til det nordiske klima. Ligger med en SCOP...

Pris: 17.295 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse, fritidshuse, garager eller annekser. Varmepumpens mange...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

Hvorfor vælge Gram Energi i Holbæk?

Når du vælger Gram Energi i Holbæk, får du ikke kun et kvalitetsprodukt. Vores team sørger for at guide dig gennem hele processen, lige fra den første samtale om den rigtige løsning til den endelige installation af din varmepumpe. 

Vi lægger stor vægt på at tilbyde en serviceoplevelse af høj kvalitet, hvor kunden altid er i centrum. Med vores dygtige kølemontører og samarbejde med VVS- og elektrikerfirmaer sikrer vi, at installationen foregår problemfrit, og at du får den bedst mulige kundeoplevelse. 

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger.