5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Frederiksværk

vælge en varmepumpe fra Panasonic

SPAR op til 70% på din varmeregning i Frederiksværk

Varmepumper i Frederiksværk er af meget høj kvalitet og meget energivenlige. En Panasonic varmepumpe kan være med til at sikre dig at du kan spare op til 70% på din varmeregning. 

Når du vælger Panasonic varmepumper i Frederiksværk, vælger du også et bedre indeklima. Varmepumperne har et luftrensesystem, der fjerner unødige partikler i luften. Aircondition og klimaanlæg kan varmepumpen også fungere som. Den begynder at producere varme, når det er meget koldt udenfor. Den kan klare helt ned til -35 grader, det gør at varmepumper i Frederiksværk passer perfekt til vores klima i Skandinavien.

Afhængigt af formålet kan du vælge mellem en luft til luft varmepumpe og en luft til vand varmepumpe.

Luft til Luft Varmepumper i Frederiksværk

Frederiksværk er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Frederiksværk

I Frederiksværk er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Frederiksværk

Gennemgang af varmeløsning gratis

Er du i tvivl om hvilken varmepumpe du skal vælge, kommer vores certificerede montører gerne hjem til dig og finder den varmeløsning der passer bedst til dit hjem. Herefter leverer og installerer vi din varmepumpe i Frederiksværk inden for 14 dage. 

Gram Energi er Panasonic Pro Partner. Din er garanti som kunde på at det arbejde der bliver udført er af højeste kvalitet. Og når du vælger en varmepumpe i Frederiksværk kan vi også tilbyde 5 års totalgaranti. Gram Energi arbejder altid med faste priser, hvilket gør at du ikke får en ubehagelig overraskelse når du ser din regning.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.995
Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 15.895
En af de mest effektive modeller udviklet...

Pris: 17.395 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.495
Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

Vi levere topkvalitet til frederiksværk

Ved at vælge Gram Energi i Frederiksværk, indgår du ikke kun i besiddelse af et produkt af topkvalitet. Vores engagerede team vejleder dig gennem hele processen, fra den første snak om valget af den rette løsning til den ultimative installation af din varmepumpe.

Det er vores mission at levere en serviceoplevelse, der sætter kunden først, og sikrer en oplevelse ud over det sædvanlige. Med vores kvalificerede køleteknikere og gennem samarbejde med velrenommerede VVS- og elektrikerfirmaer, sikrer vi en ubesværet installationsproces og en ekstraordinær kundeoplevelse.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1