5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Birkerød

vælge en varmepumpe fra Panasonic

Vælg Gram Energi som din installatør i Birkerød

Varmepumper er en attraktiv og energieffektiv opvarmningsløsning i Birkerød og resten af Danmark og det er vigtigt at vælge en pålidelig og erfaren installatør for at sikre, at din varmepumpe fungerer optimalt og leverer den ønskede besparelse på din varmeregning. 

I Birkerød har Gram Energi specialiseret sig i varmepumper, og de kan hjælpe med at vælge den rigtige type varmepumpe til dit hjem, installere det og yde service og vedligeholdelse. 

Luft til Luft Varmepumper i Birkerød

Birkerød er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Birkerød

I Birkerød er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Birkerød

Vælg en varmepumpe som energikilde i Birkerød

Varmepumper er en populær måde at opvarme boliger på i Birkerød, og med god grund. Varmepumper er et energieffektivt alternativ til traditionelle opvarmningsmetoder som oliefyr, gasfyr eller elvarme, og kan spare dig for store mængder på varmeregningen. En varmepumpe fungerer ved at udnytte den naturlige varmeenergi i omgivelserne til at opvarme dit hjem. Dette gøres ved at trække varmen ud af luften, jorden eller vandet, og derefter komprimere den til en højere temperatur, så den kan anvendes til opvarmning. Varmepumper kan også bruges til at køle dit hjem om sommeren ved at omvendte processen.

I Birkerød er der flere forskellige typer varmepumper til rådighed, herunder luft-til-luft varmepumper, luft-til-vand varmepumper og jordvarmepumper. Luft-til-luft varmepumper er god til mindre boliger. De trækker varmen ud af den omgivende luft og leverer varme til rummet, mens luft-til-vand varmepumper overfører varmen til vandet i en varmtvandsbeholder og distribuerer det derefter til radiatorer eller gulvvarme. Jordvarmepumper udnytter den stabile temperatur i jorden til at opvarme eller køle dit hjem. En af fordelene ved varmepumper er deres lave driftsomkostninger. 

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere NZ25YKE. Den har nu fået et mere miljøvenligt...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

En af de mest effektive modeller udviklet specielt til det nordiske klima. Ligger med en SCOP...

Pris: 17.295 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse, fritidshuse, garager eller annekser. Varmepumpens mange...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

Hvorfor vælge Gram Energi i Birkerød?

Når du vælger Gram Energi i Birkerød, får du ikke kun et kvalitetsprodukt. Vores team sørger for at guide dig gennem hele processen, lige fra den første samtale om den rigtige løsning til den endelige installation af din varmepumpe. 

Vi lægger stor vægt på at tilbyde en serviceoplevelse af høj kvalitet, hvor kunden altid er i centrum. Med vores dygtige kølemontører og samarbejde med VVS- og elektrikerfirmaer sikrer vi, at installationen foregår problemfrit, og at du får den bedst mulige kundeoplevelse. 

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger.