5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Odsherred

vælge en varmepumpe fra Panasonic

Op til 70% besparelse på varmeregningen

Panasonic varmepumpe Odsherred har to væghængte varmepumpemodeller som er gode løsninger til de, der ønsker aircondition / klimaanlæg i den private bolig eller til erhverv. Modellerne kan køle et rum op fra 45 m2 til 80 m2. 

Begge varmepumpemodeller har Panasonic Inverter+ system, der gør at du får en ekstrem effektiv energibesparelse. Mens at Panasonic varmepumpe Odsherred har et meget lavt støjniveau. Panasonic varmepumper har desuden meget høje SCOP- og COP-værdier, hvilket gør dem til nogle at topspillerne på markedet. COP-værdien betyder at jo højere værdien er, desto bedre er pumpens ydeevne. Værdiens faktorer er forholdet mellem den mængde strøm varmepumpen bruger, og den mængde varme der leveres i dit hus eller sommerhus. COP værdien måles når udendørstemperaturen er på 7 gr.

SCOP-værdien angiver en måling af ovenstående forhold mellem strømforbrug og varme. Dog er denne værdi mere realistisk, idet den er målt over en hel sæson.

Luft til Luft Varmepumper i Odsherred

Odsherred er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Odsherred

I Odsherred er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Odsherred

Levering, montering og service af varmepumpe

Når du bestiller din varmepumpe Odsherred igennem Gram energi klarer vi levering og montering indenfor 14 dage. Hvis du ønsker at vi gennemgår dit nuværende varmesystem inden at du accepterer en varmepumpe Odsherred, så kontakt os på telefon 70 88 29 94, og få et helt gratis og uforpligtende tilbud. 

Vi anbefaler at du får serviceret din varmepumpe minimum én gang årligt, for at opnå den længste levetid og den mest optimale ydeevne på dit klimaanlæg. Hos Gram energi tilbyder vi serviceaftale på din varmepumpe. Læs mere om vores service og garanti her.

Vi tilbyder service og yder montering på hele Sjælland. Har du lyst til at høre mere og har brug for yderlig information, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 88 29 94 eller på mail info@gramenergi.dk.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.995
Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 15.895
En af de mest effektive modeller udviklet...

Pris: 17.395 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.495
Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

Gram energi levere topkvalitet i oddsherred

Hos Gram Energi i Odsherred tilbyder vi mere end blot et produkt af topkvalitet. Vores hold er klar til at assistere dig fra start til slut, startende med en indledende dialog om den mest velegnede løsning, til den fuldførte installation af din varmepumpe.

Vi prioriterer en service af høj standard, hvor du som kunde er i fokus. Gennem vores kvalificerede køleteknikere og i samarbejde med pålidelige VVS- og elektrikerfirmaer, sikrer vi en problemfri installationsproces, så du opnår den allerbedste serviceoplevelse.


5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1