5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Jægerspris

vælge en varmepumpe fra Panasonic

Oplev en seriøs besparelse på din varmeregning

Du kender det sikkert godt. Du tager dig til hovedet, hver gang du får en varmeregning. Mange danskere oplever udfordringen med at tårnhøje varmeregninger. Grunden er, at man bruger en masse dyrt energi på at varme sit hjem op. Men det er faktisk muligt at spare en masse penge på din varmeregning. Med en Panasonic varmepumpe Jægerspris kan du nemlig få reguleret dit energiforbrug, så du kun betaler for det, der reelt er behov for.

Hvordan kan man spare på varmeregningen med en varmepumpe Jægerspris?
En Panasonic varmepumpe Jægerspris er den ultimative hjælp til at spare mange penge på din varmeregning. Varmepumpen kan nemlig regulere varmen helt automatisk efter, hvor mange personer, der befinder sig i rummet. På den måde får du altså en varmeløsning, der kun bruger den mængde af energi, som er nødvendigt for at varme rummet op. Det bidrager i sidste til en billigere varmeregning.

Luft til Luft Varmepumper i Jægerspris

Jægerspris er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Jægerspris

I Jægerspris er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Jægerspris

Gratis levering og montering af din varmepumpe

Foruden den smarte teknologi i Panasonic varmepumpe Jægerspris, har den også noget af det nyeste inden for Nano-G luftrensesystem, hvor varmepumpen anvender Nanoteknologi til at nedsætte mængden af bakterier, støv og andet snavs i luften. På den måde er varmepumpen også god for miljøet.

Gratis levering og montering af din varmepumpe Jægerspris
Hos Gram Energi tilbyder vi også gratis levering og montering på lige præcis den løsning, som passer dig og dine behov bedst. Skulle du være i tvivl om, hvad der ville fungere bedst for dig, tilbyder vi helt ekstraordinært et gratis gennemtjek af din nuværende varmeløsning, og så vil du samtidig få et uforpligtende tilbud på en af vores mange Panasonic varmepumper.

Kontakt os på 70 88 29 94 eller skriv til os på info@gramenergi.dk. Vi står klar til at hjælpe dig, så du kan få en seriøs besparelse på din varmeregning.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.995
Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 15.895
En af de mest effektive modeller udviklet...

Pris: 17.395 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

SOMMERTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.495
Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

Spar penge i jægerspris med en løsning fra gram energi

Ved at foretrække Gram Energi i Jægerspris, investerer du ikke kun i et produkt af høj standard. Vores team af specialister står klar til at føre dig igennem processen, fra det øjeblik vi i fællesskab fastlægger den ideelle løsning, til din varmepumpe er installeret og fungerer perfekt.

Vi er dedikeret til at tilbyde en service, hvor du som kunde er i centrum, og vores ambition er at overstige dine forventninger. Med assistance fra vores kvalificerede køleteknikere og i samarbejde med pålidelige VVS- og el-firmaer, garanterer vi en installationsproces uden hindringer og en kundeoplevelse, der er i en klasse for sig.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1