5/5

5 stjerner på Google

Varmepumpe Gladsaxe

vælge en varmepumpe fra Panasonic

Skab et behageligt indeklima med en Panasonic varmepumpe

Når du køber en varmepumpe Gladsaxe hos Gram energi, kan du være sikker på at skabe et behageligt indeklima hele året rundt, både i dit hus eller sommerhus. En Panasonic varmepumpe fungerer som aircondition / klimaanlæg, så du kan justere temperaturen inde i dit hus eller sommerhus på en kold vinteraften eller en varm sommerdag. 

Hos Gram energi er vi eksperter i Panasonic varmepumpe Gladsaxe. Panasonic varmepumpe er lavet specielt til det nordiske klima, hvilket betyder, at varmepumpen kan opvarme dit hus eller sommerhus, når temperaturen når helt ned til -35 gr. Ydermere er Panasonic varmepumpe også produceret, så støjniveauet i dit hjem forbliver lavt, samtidig med at varmepumpen har en ekstrem effektiv energibesparelse med det innovative Panasonic Inverter+ system. Dette betyder at Panasonic varmepumpe har et autocomfort system, som registrerer indeklimaet og automatisk skifter til energibesparende tilstand, når der ikke er bevægelse i rummet.

Luft til Luft Varmepumper i Gladsaxe

Gladsaxe er et område, hvor mange boligejere søger bæredygtige og økonomiske løsninger til opvarmning af deres hjem. Hos Gram Energi specialiserer vi os i at levere og montere varmepumper, herunder luft til luft varmepumper, fra det anerkendte mærke Panasonic. En luft til luft varmepumpe kan være den ideelle løsning for dem, der ønsker en effektiv opvarmningsmetode uden behov for varmt brugsvand. Med en besparelse på op til 70% på varmeregningen er det en investering, der hurtigt kan betale sig.

Luft til Vand Varmepumper i Gladsaxe

I Gladsaxe er der ligeledes en stigende interesse for bæredygtige opvarmningsmetoder til hele boligen via eksisterende radiator-system. Luft til vand varmepumper fra Gram Energi repræsenterer en sådan innovativ løsning. Disse varmepumper fungerer ved at omdanne energien fra luften udenfor til varmt vand, som kan bruges til både opvarmning og varmt brugsvand i hjemmet. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som gas eller fjernvarme, byder luft til vand varmepumper på flere fordele.

Varmepumpe i Gladsaxe

Gratis og uforpligtende tilbud på varmepumpe

Sidder du og mangler en opdatering af dit varmesystem? Hvis du bor i Gladsaxe eller omegn kan du kontakte os på telefonnummer 70 88 29 94, eller udfylde vores formularen. Vi giver et gratis uforpligtende tilbud på en varmepumpe Gladsaxe. Hvis du vælger at udfylde kontaktformularen, kontakter vi dig indenfor 24 timer. 

Hvis du ikke mener at dette er nok for dig, kan vi også tilbyde at komme ud i dit hus eller sommerhus og gennemgå dit nuværende varmesystem, eller se på mulighederne heraf, så vi sammen kan finde den løsning der passer bedst til dit hjem.
Ønsker du, at vi kommer ud og sammen finder den løsning, der passer bedst til dit behov, så send gerne lidt info eller de spørgsmål, du skulle ligge inde med til info@gramenergi.dk. På den måde kan vi være bedst muligt forberedte til at finde den perfekte løsning til dig.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gram Energi

Udvalgte varmepumper

Luft til luft varmepumpe

Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere NZ25YKE. Den har nu fået et mere miljøvenligt...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

En af de mest effektive modeller udviklet specielt til det nordiske klima. Ligger med en SCOP...

Pris: 17.295 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse, fritidshuse, garager eller annekser. Varmepumpens mange...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Specialister i varmepumper

Hvorfor vælge Gram Energi i Gladsaxe?

Når du vælger Gram Energi i Gladsaxe, får du ikke kun et kvalitetsprodukt. Vores team sørger for at guide dig gennem hele processen, lige fra den første samtale om den rigtige løsning til den endelige installation af din varmepumpe. 

Vi lægger stor vægt på at tilbyde en serviceoplevelse af høj kvalitet, hvor kunden altid er i centrum. Med vores dygtige kølemontører og samarbejde med VVS- og elektrikerfirmaer sikrer vi, at installationen foregår problemfrit, og at du får den bedst mulige kundeoplevelse. 

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger.