5/5

5 stjerner på Google

Luft til vand varmepumpe til 200 m2

Gram energi

Luft til vand varmepumpe til 200 m2

Til større boliger, bygninger og rum på 200 m2, der er velisolerede og bliver opvarmet med vandbåret varme, er en luft til vand varmepumpe en god løsning.

En luft til vand varmepumpe til 200 m2 fungerer ved, at en udendørs del omdanner energien i luften udenfor til varmt vand, der kan fungere som opvarmning i vandbårne varmeapparater til radiatorer og gulvvarme.

Aquarea varmer dit hjem effektivt, selv med ekstreme udendørstemperaturer samtidig med den laver varmt vand hele...

Priser er incl. moms og standard montering

Et lavenergisystem til opvarmning og varmtvandsproduktion. Aquarea L-generation (monoblock) er et banebrydende lavenergisystem til opvarmning, køling...

Priser er incl. moms og standard montering

Et lavenergisystem til opvarmning og varmtvandsproduktion. Aquarea K-generation (split) er et banebrydende lavenergisystem til opvarmning, køling...

Priser er incl. moms og standard montering

Hvis man vælger en eller Monoblock Luft til vand varmepumpe og også gerne vil have at...

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til vand varmepumpe til 200 m2

Sådan gør vi en forskel for dig

Hos Gram Energi er du som kunde vigtig for os. Du er en del af vores mission om at skabe bæredygtige og behagelige boliger og lokaler. Som din foretrukne specialist inden for luft til vand, luft til luft varmepumper og solceller, går vi skridtet videre ved at integrere både autoriserede VVS- og el-installatører med vores erfarne kølemontører. Dette garanterer en sikker og effektiv installation, alt sammen under ét tag. Som Panasonic Pro Partner sørger vi samtidig for garanti på alle produkter, samt en sikkerhed i at vores ansatte altid er opdateret på nyeste udviklinger.

Når du vælger at investere i din bolig eller bygnings komfort med en varmepumpe eller et airconditionanlæg fra os, sørger vi for en tæt dialog fra start. Her dykker vi ned i netop din boligs unikke behov, så vi kan guide dig til den optimale løsning. Vores mål er at sikre, at du opnår det perfekte indeklima og en betydelig energibesparelse. Vi står også klar til at foretage nøjagtige energiberegninger og tilbyder en fuld servicepakke, der inkluderer levering og montering på hele Sjælland. Skriv eller ring direkte til os her og så tales vi ved.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Luft til vand varmepumpe til 200 m2

Det oplagte valg til 200m2

Varmepumpen bruger dermed ikke nogen fossile brændstoffer som olie eller gas, men bruger luften som energikilde. Du har derfor heller ikke udgifter til brændsel, og så snart luft til vand varmepumpen er installeret, kræver den ingen daglig vedligehold. Det betyder, at du får en billigere varmekilde, hvor du kan spare på strømmen, og du opvarmer din bolig eller dit kontor på en miljøvenlig måde.

Når du skal finde en varmekilde til et rum eller en bolig på 200 m2, er det vigtigt at tage antallet af kvadratmeter og behovet for opvarmning med i overvejelserne. Er de 200 m2 opvarmet med et vandbåret system, eller kan det installeres, er en luft til vand varmepumpe det oplagte valg som varmekilde.

En luft til vand varmepumpe sørger for en god fordeling af varmen gennem radiatorerne eller gulvvarmen, så hele rummet eller boligen opvarmes jævnt. En varmepumpe til 200 m2 kan også opvarme brugsvandet, så der er varmt vand i hanerne.  Alt efter din bolig og dine krav til en varmekilde, er det vigtigt at finde en varmepumpe, som matcher dine behov.

Luft til vand varmepumpe til 200 m

Selvom en luft til vand varmepumpe er et godt valg for den mest optimale fordeling af varme på rum op til 200 m2, så er det også muligt at installere en luft til luft varmepumpe. På det store antal kvadratmeter kan det være optimalt at installere to af den slags varmepumper, for at luften kan cirkulere bedst muligt og opvarme mest muligt.

Specielt på arealer og lokaler som er 200m2 eller større, er det en økonomisk afgørende beslutning og investering. Med besparelser helt op til 70% på varmeregning kan en luft til vand varmepumpe relativt hurtigt indtjenes på specielt store arelaer.

Kontakt os hos Gram Energi og få en professionel vurdering af, hvilken type og model varmepumpe, der vil passe bedst til dine behov