5/5

5 stjerner på Google

Luft til Luft Varmepumpe 100 m2

Gram energi

Luft til Luft Varmepumpe 100 m2

Luft til luft varmepumper er en smart og effektiv energikilde til at opvarme og/eller nedkøle boligen. Der findes et væld af forskellige luft til luft varmepumper, som b.la. inddeles efter funktioner og størrelser. Luft til luft varmepumper til 100 m2 er ideelle til boliger og sommerhuse på ca. 100 m2. Der er mange fordele ved denne form for energikilde, da luft til luft varmepumpen anvender luften i rummet/boligen til at opvarme eller nedkøle med.

Luft til luft varmepumpe

Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere NZ25YKE. Den har nu fået et mere miljøvenligt...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

En af de mest effektive modeller udviklet specielt til det nordiske klima. Ligger med en SCOP...

Pris: 17.295 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

Panasonics gulvmodel er særligt egnet til miljøer, hvor det kan være svært at montere en traditionel...

Pris: 16.995 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

Panasonics gulvmodel er særligt egnet til miljøer, hvor det kan være svært at montere en traditionel...

Pris: 18.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til Luft Varmepumpe 100 m2

Sådan gør vi en forskel for dig

Hos Gram Energi er du som kunde vigtig for os. Du er en del af vores mission om at skabe bæredygtige og behagelige boliger og lokaler. Som din foretrukne specialist inden for luft til vand, luft til luft varmepumper og solceller, går vi skridtet videre ved at integrere både autoriserede VVS- og el-installatører med vores erfarne kølemontører. Dette garanterer en sikker og effektiv installation, alt sammen under ét tag. Som Panasonic Pro Partner sørger vi samtidig for garanti på alle produkter, samt en sikkerhed i at vores ansatte altid er opdateret på nyeste udviklinger.

Når du vælger at investere i din bolig eller bygnings komfort med en varmepumpe eller et airconditionanlæg fra os, sørger vi for en tæt dialog fra start. Her dykker vi ned i netop din boligs unikke behov, så vi kan guide dig til den optimale løsning. Vores mål er at sikre, at du opnår det perfekte indeklima og en betydelig energibesparelse. Vi står også klar til at foretage nøjagtige energiberegninger og tilbyder en fuld servicepakke, der inkluderer levering og montering på hele Sjælland. Skriv eller ring direkte til os her og så tales vi ved.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Luft til Luft Varmepumpe 100 m2

Hvilken luft til luft varmepumpe skal man vælge til 100 m2

Gram Energi forhandler mærket Panasonic, som er nogle af de bedste og mest effektive luft til luft varmepumper på markedet. Der findes flere forskellige typer og størrelser, og det er derfor vigtigt, at du som forbruger er opmærksom på, hvad dit behov er samt hvilken varmepumpe, der bedst matcher det. Til 100 m2 anbefaler vi f.eks. vores Panasonic NZ25VKE Nordic R32-Kølemiddel model, som er perfekt til større rum eller mindre boliger/sommerhuse. Modellen har et varmeareal på 30-135 m2. Ønsker du en lidt kraftigere model med en højere varmeeffekt samt køleeffekt, anbefaler vi vores Panasonic CZ35WKE NORDIC R32-kølemiddel model som en mulig løsning. Denne model har et varmeareal på 50-160 m2.

Der er mange fordele ved denne form for energikilde, da luft til luft varmepumpen anvender luften i rummet/boligen til at opvarme eller nedkøle med. På den måde spares der ved hjælp af denne teknologi både på energiforbruget og på det økonomiske forbrug. Det er altså både en grønnere og billigere løsning end mange andre former for energikilder som f.eks. almindelige el-radiatorer, der bruger op til 1/5 mere i strøm.

Vi forhandler Panasonic varmepumper

Gram Energi forhandler mærket Panasonic, som er nogle af de bedste og mest effektive luft til luft  varmepumper på markedet. Der findes flere forskellige typer og størrelser, og det er derfor vigtigt, at du som forbruger er opmærksom på, hvad dit behov er samt hvilken varmepumpe, der bedst matcher det. Til 100 m2 anbefaler vi f.eks. vores Panasonic NZ25VKE Nordic R32-Kølemiddel model, som er perfekt til større rum eller mindre boliger/sommerhuse. Modellen har et varmeareal på 30-135 m2. Ønsker du en lidt kraftigere model med en højere varmeeffekt samt køleeffekt, anbefaler vi vores Panasonic CZ35WKE NORDIC R32-kølemiddel model som en mulig løsning. Denne model har et varmeareal på 50-160 m2.

Hvor meget koster en luft til luft varmepumpe til 100 m2

Prisen på en luft til luft varmepumpe afhænger af, hvilken model du ønsker. Priserne på de varmepumper, som anbefales til 100 m2 ligger mellem 14.495 kr. – 15.995 kr. Priserne er inklusive levering, standardmontering og moms. Varmepumpen er dog hurtigt tjent ind igen som følge af de store besparelser på forbruget. Vi assisterer og rådgiver desuden i, hvordan varmepumpen placeres mest fordelagtigt ift. effektivitet og støjniveau. Vores varmepumper overholder alle gældende regler herfor.

Hvor meget energi forbruger en til 100 m2

Energiforbruget for en luft til luft varmepumpe afhænger af forskellige ting, der spiller ind på det samlede strømforbrug. Her er b.la. tale om faktorer som rummets/boligens størrelse, isolering og boligmiljø, hvor ofte varmepumpen benyttes samt, hvor meget der skrues op/ned for varmen og kulden. Der er dog ikke desto mindre en hel del energi at spare ved at vælge en luft til luft varmepumpe fremfor andre energikilder som f.eks. el radiatorer, hvor energiforbruget er op imod 5 gange højere. På den måde sparer du både miljøet for unødig CO2 og dig selv for ubehageligt store varmeregninger.

Luft til luft varmepumper til 60 m2, 70 m2 & 80 m2

Luft til luft varmepumper er også et fornuftigt valg til boliger/rum på 60-80 m2. Disse størrelser passer fint ind i vores udvalg af varmepumper fra Panasonic, hvor modellerne Panasonic NZ25VKE Nordic R32-Kølemiddel og CZ35WKE NORDIC R32-kølemiddel også er anbefalelsesværdige. Varmepumpen kan indstilles efter behov og styrke, hvorfor den præcise størrelse på rummet ikke er altafgørende så længe, at det er indenfor den anbefalede rækkevidde.