5/5

5 stjerner på Google

Luft til Luft Varmepumpe 10 m2

Gram energi

Luft til Luft Varmepumpe 10 m2

Hos Gram Energi sælger vi luft til luft varmepumper 10m² fra Panasonic til mindre rum, som er en løsning mange benytter sig af. Løsningen er populær, da der er mange fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe 10m², heriblandt den energivenlige opvarmnings- og nedkølings mulighed.
Hos Gram Energi har vi fokus på bæredygtighed og ydeevnen ved de varmepumper vi sælger, som er en særdeles attraktiv løsning, for dem der ønsker at forbedre deres indeklima, samt mindske deres energiforbrug.

Luft til luft varmepumpe

FORÅRSTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.495
Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

FORÅRSTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.995
Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til Luft Varmepumpe 10 m2

Sådan gør vi en forskel for dig

For Gram Energi er kunderne det vigtigste. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig verden, hvilket vi gør gennem vores kunder. Ved at skabe komfortable hjem og erhvervslokaler med en bæredygtig energikilde, er du sammen med os med til at skabe en grønnere fremtid. Vi tilbyder dig som din foretrækkede virksomhed inden for luft til luft, luft til vand-varmepumper og solceller, at tage et skridt videre ved at samle kvalificerede VVS- og elektrikerfagfolk sammen med vores dygtige køleteknikere. Dette sikrer dig en pålidelig og effektiv opsætning, alt sammen forenet under samme tag. Som en anerkendt Panasonic Pro Partner sikrer vi dig garantidækning for alle vores produkter og sikrer, at vores team er fuldt opdateret med de seneste teknologiske fremskridt.

Ved at vælge os til at forbedre din ejendom med en varmepumpe, indleder vi processen med en grundig samtale for at forstå de specifikke behov i din bolig. Dette gør os i stand til at rådgive dig om den mest effektive løsning for netop dit hjem. Vores ambition er at sikre, at du opnår et ideelt indeklima samtidig med, at du realiserer væsentlige besparelser på energiomkostningerne. Vi tilbyder desuden præcise energianalyser og en komplet servicepakke, som omfatter levering og installation over hele Sjælland. Kontakt os direkte via telefon eller skriftligt, og lad os tage en snak.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Luft til Luft Varmepumpe 10 m2

HVILKEN LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE SKAL MAN VÆLGE TIL 10M2?

For at opvarme et mindre rum på 10m² effektivt og bæredygtigt, er det afgørende at vælge den rette luft til luft varmepumpe, der kombinerer teknologisk innovation med energieffektivitet. Luft til luft varmepumper, som vi tilbyder hos Gram Energi, udnytter den omkringliggende lufts energi til enten at opvarme eller køle dit hjem, hvilket repræsenterer en økonomisk og miljøvenlig løsning. Disse varmepumper forbruger op til fem gange mindre elektricitet end traditionelle opvarmningsmetoder, hvilket gør dem til en både grønnere og mere omkostningseffektiv valgmulighed.

I vores udvalg finder du Panasonic luft til luft varmepumper, anerkendt for deres fremragende effektivitet og driftssikkerhed, hvilket gør dem til et ideelt valg for mindre rum såsom et på 10m². For sådanne rum, er det ikke nødvendigt at investere i en stor model; Vi har to varmepumper, der er skræddersyet til at opfylde behovene i mindre rum/værelser, med forskellige ydelser og dækningsegenskaber. Vi har vores mindste model Panasonic CZ25WKE R32-kølemiddel, som også er den billigste model, som har et varmeareal på 10-110 m2. Derudover har vi en lidt større model NZ25YKE NORDIC R32-kølemiddel, som har et varmeareal på 30-135 m2.

Priser på luft til luft varmepumpe til 10m2

Omkostningerne ved en luft til luft varmepumpe afhænger af den specifikke model, du beslutter dig for. For de modeller, der typisk anbefales til brug i mindre rum/værelser, spænder priserne fra 13.495 kroner til 15.495 kroner, hvilket inkluderer både moms og standardinstallation.

Installation og Service i Topklasse

Hos Gram Energi lægger vi vægt på kvalitet i hver en detalje. Det indebærer professionel installation af vores autoriserede installatører, som sikrer, at din nye varmepumpe fungerer fejlfrit fra dag ét. Vores engagerede kundeservice står altid klar til at assistere, så du kan føle dig tryg gennem hele processen.

Luft til Luft Varmepumpe 10 m2

Luft til Luft Varmepumpe 10 m2

Luft til Luft Varmepumpe 10 m2

Luft til Luft Varmepumpe 10 m2

Ofte Stillede Spørgsmål - Luft til Luft Varmepumpe 10 m2

Forårstilbud!

Se vores forårstilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1