5/5

5 stjerner på Google

Luft til Luft Varmepumpe 250m2

Gram energi

Luft til Luft Varmepumpe 250m2

En Panasonic luft til luft varmepumpe kan i mange situationer være en ideel løsning for arealer på 250m2. Specielt hvis man udnytter mulighederne for sammenkobling af varmepumperne i samlede netværk. På den måde kan du sikre dig varme og køling af flere rum ad gangen.
En varmepumpe af typen luft til luft er opbygget af to separate komponenter. Udekomponenten installeres på husets ydre side, mens den invendige del monteres lige indenfor muren. Udekomponenten høster energi fra den udendørs luft og konverterer denne til brugbar energi, som pumpen herefter kan anvende til enten opvarmning eller afkøling af rummet.

Luft til luft varmepumpe

Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere NZ35YKE. Den har nu fået et mere miljøvenligt...

Pris: 17.995 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

FORÅRSTILBUD! Tilbudspris: kr. 15.895
En af de mest effektive modeller udviklet...

Pris: 17.395 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

En af de mest effektive modeller udviklet specielt til det nordiske klima. Ligger med en SCOP...

Pris: 19.995 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

Denne nye Heatcharge-serie fra Panasonic sætter nye rekorder for varmepumpeteknologien. Modellen er i den bedste energiklasse...

Pris: 25.995 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

Denne nye Heatcharge-serie fra Panasonic sætter nye rekorder for varmepumpeteknologien. Modellen er i den bedste energiklasse...

Pris: 29.995 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

Panasonics gulvmodel er særligt egnet til miljøer, hvor det kan være svært at montere en traditionel...

Pris: 18.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til Luft Varmepumpe 250m2

Sådan gør vi en forskel for dig

For Gram Energi er kunderne det vigtigste. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig verden, hvilket vi gør gennem vores kunder. Ved at skabe komfortable hjem og erhvervslokaler med en bæredygtig energikilde, er du sammen med os med til at skabe en grønnere fremtid. Vi tilbyder dig som din foretrækkede virksomhed inden for luft til luft, luft til vand-varmepumper og solceller, at tage et skridt videre ved at samle kvalificerede VVS- og elektrikerfagfolk sammen med vores dygtige køleteknikere. Dette sikrer dig en pålidelig og effektiv opsætning, alt sammen forenet under samme tag. Som en anerkendt Panasonic Pro Partner sikrer vi dig garantidækning for alle vores produkter og sikrer, at vores team er fuldt opdateret med de seneste teknologiske fremskridt.

Ved at vælge os til at forbedre din ejendom med en varmepumpe, indleder vi processen med en grundig samtale for at forstå de specifikke behov i din bolig. Dette gør os i stand til at rådgive dig om den mest effektive løsning for netop dit hjem. Vores ambition er at sikre, at du opnår et ideelt indeklima samtidig med, at du realiserer væsentlige besparelser på energiomkostningerne. Vi tilbyder desuden præcise energianalyser og en komplet servicepakke, som omfatter levering og installation over hele Sjælland. Kontakt os direkte via telefon eller skriftligt, og lad os tage en snak.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Luft til Luft Varmepumpe 250m2

Hvilken luft til luft varmepumpe skal man vælge til 250m2

Hos Gram Energi forhandler vi Panasonic varmepumper, anerkendt for deres høje effektivitet og kvalitet inden for luft til luft varmepumper. Med et bredt udvalg af modeller og størrelser er det essentielt for dig som kunde at identificere dine specifikke behov og finde den varmepumpe, der passer bedst. For eksempel, til et areal på 250 m2, foreslår vi vores Panasonic VZ12SKE Nordic R32-Kølemiddel, som er ideel til større lokaler, kontorer eller tilpasset store sommerhuse. Modellen dækker et område på 80-230 m2. Hvis du søger en model til lidt mindre areal kan vores Panasonic HZ35XKE NORDIC R32-kølemiddel være en fremragende valgmulighed. Denne model har en varme- og kølekapacitet, som er egnet til områder på 50-190 m2.

Fordelene ved at bruge luft til luft varmepumper er mange, da de udnytter luften i et rum eller en bolig til opvarmning eller afkøling. Denne teknologi bidrager til betydelige besparelser i både energiforbrug og økonomiske udgifter. Det er en mere miljøvenlig og økonomisk løsning sammenlignet med traditionelle energikilder som f.eks. elektriske radiatorer, der kan forbruge op til fem gange mere strøm.

Hvor meget koster en luft til luft varmepumpe til 250 m2

Prisen for en luft til luft varmepumpe varierer afhængigt af modellen. De modeller vi anbefaler til større områder på 250 m2 koster mellem 16.895kr. og 29.995 kr., inklusiv levering, standardinstallation og moms. Investeringen i varmepumpen betaler sig hurtigt tilbage gennem betydelige besparelser på energiforbruget. Vi yder også rådgivning om den mest optimale placering af varmepumpen for at sikre maksimal effektivitet og minimalt støjniveau. Vores udvalg af varmepumper opfylder alle relevante regler og standarder.

Hvor meget energi forbruger en luft til luft varmepumpe til 250 m2

Energiforbruget for en luft til luft varmepumpe afhænger en række faktorer, som alle spiller ind i ift. det samlede strømforbrug. Faktorne inkluderer bl.a. størrelsen og isoleringen af lokalet eller boligen, hyppigheden af varmepumpens brug, samt indstillingerne for varme og køling. Ikke desto mindre er der betydelige energibesparelser at hente ved at vælge en luft til luft varmepumpe frem for andre energikilder, såsom elektriske radiatorer, der kan have et op til fem gange højere energiforbrug. En varmepumpe resulterer altså i både miljøbesparelser og reducerede varmeregninger.

Luft til luft varmepumper til lokaler på under 200 m2

Luft til luft varmepumper er ligeledes et godt valg for boliger eller rum der er mellem 80-200 m2. Disse størrelser passer godt ind i vores udvalg af Panasonic varmepumper, hvor modeller som Panasonic HZ35XKE Nordic R32-Kølemiddel og LZ35TKE NORDIC R32-kølemiddel også er værd at overveje. Varmepumperne kan tilpasses efter behov og styrke, hvilket gør, at den nøjagtige størrelse af rummet ikke er kritisk, så længe det ligger inden for den anbefalede kapacitet.

For den optimale løsning til opvarmning af boliger og rum på denne størrelse kan man med fordel overveje de yderst effektive luft til vand varmepumper fra Panasonic – læs mere her

Luft til Luft Varmepumpe 250m2

Luft til Luft Varmepumpe 250m2

Luft til Luft Varmepumpe 250m2

Luft til Luft Varmepumpe 250m2

Ofte Stillede Spørgsmål - Luft til Luft Varmepumpe 250m2

Forårstilbud!

Se vores forårstilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1