5/5

5 stjerner på Google

Luft til Luft Varmepumpe 50m2

Gram energi

Luft til Luft Varmepumpe 50m2

Panasonic Luft til luft varmepumper til mindre boliger og/eller små rum er en populær løsning, som mange danskere enten benytter sig af eller ønsker at gøre. Dette hænger sammen med de mange fordele, som der er ved denne form for energivenlig opvarmnings- og nedkølings mulighed.

Luft til luft varmepumpe

FORÅRSTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.495
Denne Panasonic varmepumpe er perfekt til de lidt mindre sommerhuse...

Pris: 13.795 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

FORÅRSTILBUD! Tilbudspris: kr. 12.995
Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til luft varmepumpe

FORÅRSTILBUD! Tilbudspris: kr. 15.495
Panasonics gulvmodel er særligt egnet til...

Pris: 16.995 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Luft til Luft Varmepumpe 50m2

Sådan gør vi en forskel for dig

Hos Gram Energi er du som kunde vigtig for os. Du er en del af vores mission om at skabe bæredygtige og behagelige boliger og lokaler. Som din foretrukne specialist inden for luft til vand, luft til luft varmepumper og solceller, går vi skridtet videre ved at integrere både autoriserede VVS- og el-installatører med vores erfarne kølemontører. Dette garanterer en sikker og effektiv installation, alt sammen under ét tag. Som Panasonic Pro Partner sørger vi samtidig for garanti på alle produkter, samt en sikkerhed i at vores ansatte altid er opdateret på nyeste udviklinger.

Når du vælger at investere i din bolig eller bygnings komfort med en varmepumpe eller et airconditionanlæg fra os, sørger vi for en tæt dialog fra start. Her dykker vi ned i netop din boligs unikke behov, så vi kan guide dig til den optimale løsning. Vores mål er at sikre, at du opnår det perfekte indeklima og en betydelig energibesparelse. Vi står også klar til at foretage nøjagtige energiberegninger og tilbyder en fuld servicepakke, der inkluderer levering og montering på hele Sjælland. Skriv eller ring direkte til os her og så tales vi ved.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

5/5

5 stjerner på Google

Det siger vores kunder

5/5

Lea Tolstrup Husum

Kompetent rådgivning fra start

Har netop fået installeret luft-vand anlæg af Gram Energi efter et meget langt og uheldigt forløb med en jordvarmeleverandør, der ikke kunne levere som forventet. Anders Gram tilbød venlig, kompetent og pålidelig rådgivning fra start og udførte alt arbejde til tiden og præcist som aftalt…

5/5

Henning Albrechtsen

Rigtig god service

Rigtig rigtig god service af de firmaer det var involveret i arbejde, blikkenslageren / elektrikeren samt gramenergi alle tre skal have 5 stjerner fra en skala fra 0-10 ville jeg give alle 3 firmaer 12, en rigtig god service vi fik af dem. SUPER SUPER 

5/5

Jannick Kristensen

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling! jeg har lige købt en luft til luft varmepumpe hos gramenergi, og må indrømme at serviceniveauet var over alle forventninger. 

Luft til Luft Varmepumpe 50m2

Hvilken luft til luft varmepumpe skal man vælge til 50m2

Luft til luft varmepumpen udnytter via den smarte teknologi den energi, som der er i luften, til at varme eller køle boligen. Det er et godt eksempel på, hvordan man udnytter energien mest muligt og på en grønnere og mere klimavenlig måde. Luft til luft varmepumpen er derudover også markant billigere at bruge end f.eks. en normal radiator, da den bruger ned til 1/5 af  den mængde strøm, som der normalt bruges. Det er altså både en grønnere og billigere løsning for dig som forbruger.

Der findes mange forskellige typer af luft til luft varmepumper. Hos Gram Energi forhandler vi mærket Panasonic, som producerer nogle af de suverænt bedste og mest effektive på markedet. Når du som forbruger skal vælge en varmepumpe til mindre boliger eller rum på eller under 50m2, er det ikke nødvendigt at vælge en af de større modeller. Vi forhandler luft til luft varmepumper i flere forskellige størrelser og funktioner, som b.la. er inddelt efter kraftighed og rækkevidde.

Hvilken luft til luft varmepumpe skal man vælge til 50m2

Vores mindste model er Panasonic CZ25WKE R32-kølemiddel. (NY 2020 – 2021 model), som er ideel til mindre rum, garager eller sommerhuse. Varmepumpen kan varme eller køle fra 16 – 30 grader celsius. Den lidt større model Panasonic CZ25WKE NORDIC R32-kølemiddel. (NY 2020 – 2021 model) anbefales, hvis man ønsker en lidt større rækkevidde og varmeeffekt. Denne model har lidt flere indstillingsmuligheder og en større kraft.

Hvor meget koster en luft til luft varmepumpe til 50 m2

Prisen på en luft til luft varmepumpe varierer efter, hvilken model du vælger. Priserne på de to varmepumper, som anbefales til mindre rum og sommerhuse ligger mellem 13.495 kr. – 15.495 kr. inklusive moms og standard montering.

 

Hvor meget energi forbruger en luft til luft varmepumpe til 50 m2

Mængden af den brugte energi afhænger af flere forskellige faktorer såsom størrelsen af rummet, rumtype og isolering, samt hvor ofte varmepumpen  er og ikke mindst, hvor varmt du ønsker det. En luft til luft varmepumpe er dog et meget lukrativt valg, da den kan opvarme til 1/5 af prisen sammenlignet med en almindelig el-radiator. En luft til luftvarmepumpe til 50 m2 forbruger altså væsentligt mindre energi end flere andre energiformer, mens den endelige mængde afhænger af dit individuelle forbrug og miljø.

Luft til luft varmepumper til 30 m2 & 40 m2

Luft til luft varmepumper er også en mulighed og et fordelagtigt valg til mindre rum eller boliger end 50 m2. Afhængigt af boligen/rummet er en varmepumpe som vores mindste model Panasonic CZ25WKE R32 kølemiddel et godt valg, da den er relativt billig og har et varmeareal på 10 110m2. En anden mulighed er den lidt større model Panasonic NZ25YKE NORDIC R32-kølemiddel, som har et varmeareal på 30-135m2.

Forårstilbud!

Se vores forårstilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1